Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, Hello Mecmuası'na verdiği çarpıcı röportajlarla gündeme geldi.
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, boşanma sürecinin akabinde başlayan nafaka süreçleriyle alakalı çarpıcı açıklamalara nokta verdi. Erkeklerden para almaya utandığını söz eden Ünsal, çocukken dahi pederinden para isteyemediğini, para aldığı taktirde karşılığında ya masaj ya da konutu temizlediğini de laflarına ek etti.
Ünsal, "Boşanırken ne kendim ne de evlatlarım için hiç nafaka almadım. İki eşimden de tek talebim şuydu: ‘Sorumluluk sahibi peder olun, yeter’. Doğru yaptım demiyorum. Sanırım çokça gururlu bir hareketti....."
"Ben erkekten para almaya utanırım.Çocukken de babamdan para isteyemezdim. Ya da karşılığında masaj yapar, konutu temizlerdim.Para kazanmaya 14 yaşımda başladım. 17’sinde pederim iflas etti. Konutu ben geçindirdim. Bir yıl evli kaldıktan sonra boşanan adamın ömür uzunluğu hatuna nafaka ödemesini asla gerçek bulmuyorum” formunda yürekli açıklamalarda bulundu.
GAYRI HABERLERİ;
Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, kolektif House'da gerçekleştirdiği bir söyleşide hayalini ve deneyimlerini gençlerle paylaştı. Tuba Ünsal, bu yapmak istediği girişimlerden ve isteklerinden bahsetti.
Hayatta talih daima hazır olana gülüyor diyen ünlü oyuncu Tuba Ünsal,"Bir konumda lokal olarak yaşamayı kısmen yaptım fakat uzun vadeli yapmayı çok istiyorum.Mesela evlatlarımla Tayland'a gidip 1 ay kalmak değil, orada yaşayıp orantının kültürünü tanımalarını isterim.Tayland'da evlatlar Fransızca eğitim alıyorlar.Çocuklarımın da Tayland'da Fransızca okumalarını isterdim" açıklamasında bulundu.