Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tübitak'ın Ortaöğretim Yarışmasına Katılan Projeler Sergilenmeye Başladı

Tübitak'ın Ortaöğretim Yarışmasına Katılan Projeler Sergilenmeye Başladı
0
57

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Tübitak Bilim İnsanının Destekleme Dairesi Göre Ortaöğretim Öğrencileri Aralarında Düzenlenen Proje Yarışmasının Bursa Bölge Ayağı Başladı
2 Tren Kafa Kafaya Çarpıştı
TÜBİTAK Bilim İnsanının Destekleme Dairesi göre ortaöğretim öğrencileri arasında düzenlenen proje yarışmasının Bursa alan ayağı başladı
İkinci aşamaya misafir etme edilen 8 ilden toplam 41 proje, TÜBİTAK Bursa Deneme ve Analiz Labaratuvarı tesislerinde sergilenmeye başladı Serginin açılışına yarışmanın Bursa Alan Koordinatörü Prof Dr Muhlis Özkan ve Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı H Bahar Apak'ın yanı sıra fazla sayıda davetli katıldı
Bursa Bölge yarışmaları için birinci aşamada Bursa, Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale illerinden toplam 114 başvuru formu yapılmıştı Birinci aşamada yapılan değerleme neticesinde 41 proje sergilenmek üzere ikinci aşamaya ziyafet edildi Sergide şimdi Bursa'dan 17, Eskişehir'den 15, Afyonkarahisar ve Balıkesir'den 3'er, Kütahya'dan 2 ve Çanakkale'den 1 proje bulunuyor 2325 Mart tarihleri aralarında açık kalacak olan sergiden daha sonra 26 Mart tarihinde ödül töreni gerçekleştirilecek

Bütün vatandaşları ve öğrencileri sergiyi gezmeye, bu bilimsel etkinlikte emek harcayan öğrencilerin yanında olmaya misafir etme eden Bursa Bölge Koordinatörü Prof Dr Muhlis Özkan, Bilimsel araştırma kültürünü yaygınlaştırmak, bilimsel yöntem ve tekniklerin daha yaygın ve etkin biçimde kullanılmasının daha alçak yapısını oluşturmak adına dolambaçlı ve ilk elden yapılacak her katkının gençlerimize şiddet vereceği kanısındayızdedi *

858,512Konular
980,889Mesajlar
30,749Kullanıcılar
Üst Alt