Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuğba Altıntop'un annelik duygusu hiç yok

Tuğba Altıntop'un annelik duygusu hiç yok
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Tuğba Altıntop'un analık duygusu hiç yok Bu çarpık çurpuk dünyanın en çarpıklarıdır sanatçılar bana kadar Ya Tuba, hayır hadi ayrıldın yapamadın, adam seni aldattı diyelim Ki o kadar zaten bunu oda itiraf etmişti Peki ya sen nasıl bir annesin ama 3 yıldır çocuklarını görmeye bile gitmiyorsun kılını kıpırdatmıyorsun Yahut yeni sevgilin mi izin vermiyor Yoksa ayağından zincirlemi bağlısın a guzum ? :ballchain:tugbaaltintopunannelikduygusuhicyok5c4e1fbe1c127gifalt :hmm: Stupid :hmm:tugbaaltintopunannelikduygusuhicyok5c4e1fbe1c127gifalt :hmm: Stupid :hmm: 1548623802 1548623802 tugbaaltintopunannelikduygusuhicyok5c4e1fbe24fd0tugbaaltintopunannelikduygusuhicyok5c4e1fbe24fd0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugba%283%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg RAFET EL ROMAN’LA TUĞBA ALTINTOP’UN YILLARDIR SONSUZ KAVGASI YENİ BİR EBAT KAZANDI Rafet El Roman, Bostancı Eğlence Merkezi’ndeki konserinden önce şok bir izah etme yaptı ve 'Çocuklarımın annelerini görmeleri bundan böyle fazla geveze bir konu Çocuklarına aklıselim, ilgili bir anne olduğunu önce bana ispatlaması gerekli fakat, ben de anne ve çocuklarını gönül rahatlığı ile bir araya getirme çabasında bulunabileyim derhal bende o kadar bir duygu yok Onun analık duygularından şüpheliyim çünkü hakkı olduğu halde üç yıldır gelip çocuklarını gelip görmedi Bir anne nasıl olur da üç yıldır çocuklarını gelip görmez, ben bunun fikrini, duygusunu, her türlü boyutunu anlayamıyorum' açıklamasını yaptı  

858,475Konular
981,231Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt