Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğba Ekinci'nin "Delikanlım" Performansına Yıldız Tilbe'den Destek!

Tuğba Ekinci'nin "Delikanlım" Performansına Yıldız Tilbe'den Destek!
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuğba Ekinci'nin DelikanlımPerformansına Yıldız Tilbe'den Destek! tuğba ekinci, tuğba ekinci delikanlım, yıldız tilbe Sevgili melekler, geçtiğimiz günlerde bir tv programında Yıldız Tilbe'nin Delikanlımşarkısını yorumlayan ve bu performansıyla eleştiri yağmuruna tutulan Tuğba Ekinci'ye Yıldız Tilbe'den yardım geldi Açık Konuşmak Gerekirse bu haberi ilk okuyunca şaka zannettim lakin ciddi görünüyortugbaekincinindelikanlimperformansinayildiztilbedendestek5c4ddbd2510fbpngalt :D:D :D:D :D:D İşte ayrıntı 22912 22912 tugbaekincinindelikanlimperformansinayildiztilbedendestek5c4ddbd2554betugbaekincinindelikanlimperformansinayildiztilbedendestek5c4ddbd2554be 410 640 yildiztugbajpg22912 Tuğba Ekinci'nin DelikanlımPerformansına Yıldız Tilbe'den Destek! yildiztugbajpg22912 Tuğba Ekinci'nin DelikanlımPerformansına Yıldız Tilbe'den Destek! Delikanlım performansıyla, eleştirilerin hedefi olan Tuğba Ekinci'ye şarkının sahibi Yıldız Tilbe'den takviye geldi Meşhur sanatkâr performansı beğendiğini söyledi Geçtiğimiz hafta sonu Kıbrıs'taki Savoy Ottoman Otel'de sahne alan Yıldız Tilbe, Benim şarkılarım dua gibidir, cümbür cemaat okuyabilir Tuğba'nın performansını da beğendim Fakat çok üzerine gidildi Arkadaşım fazla üzüldü Mutlu olması için ona kendini gösterebileceği bir şarkı verdimdedi Ekinci'nin, yeni albümünde yer vereceği şarkı için Tilbe'ye 20 bin TL ödeyeceği öğrenildi Genişletmek için tıkla TUĞBA EKİNCİ'NİN DELİKANLIM PERFORMANSI İÇİN TIKLAYIN  

858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt