Tuğba Özay Evleniyor 'HERKES SUSSUN BEN EVLENİYORUM!' 1548650075 1548650075 tugbaozayevleniyor5c4e86605201dtugbaozayevleniyor5c4e86605201d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberherkes&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TUĞBA ÖZAY, CEZAEVİNE GİRMESİNE NEDEN OLAN ESKİ SEVGİLİSİ AKIN BÜYÜKOĞLU'NA DÖNDÜĞÜ HABERLERİNE AYAKLANMA ETTİ Bu iddianın Yıllık gazetesinde yer alması üzerine sessizliğini bozan Özay, İtalyan sevgilisi ile Milano'da çektirdiği fotoğrafları göstererek, 'Kimse yeni ilişkimin büyüsünü bozmaya çalışmasın Ben önümüzdeki yıl evleniyorum' dedi Kendisinden ayrılmayı kabul etmeyen Akın Büyükoğlu'nu vurdurttuğu iddiasıyla aylarca cezaevinde kalan Tuğba Özay, yeniden eski aşkına döndüğü iddialarına fazla sinirlendi İtalyan sevgilinin yalnızca paravan olduğunu, bunu Büyükoğlu ile aşkını gizlemek için kullandığını söyleyenlere çatan manken, Özgürlük gazetesine şu açıklamayı yaptı: 'Bu ilişkinin büyüsünü kimse bozamaz Mario ile birlikteyiz ve çok mutluyuz Zaten bayramı da onun yanında geçireceğim başta açıklıyorum: Biz evlenmeye karar verdik ve bu kararımızı ailelerimize de açıkladık ara sıra birileri mutluluğumu iftira atmak istiyor, ama bunu kimse başaramayacak Mario hayatımda olduğu sürece bu çirkinliklere rahatça göğüs gerebilirim' Sevgilisini babasıyla tanıştırdığını ve ondan da onay aldığını bildiren Tuğba Özay, sözlerini şöyle noktaladı: 'Yaşadığım sıkıntılardan sonradan babam 'Bundan daha sonra karşıma gelecek insanın evleneceğin insan olması gerekir' dedi Dürüst söylüyordu Ben de bundan böyle ailemi kurmak, çocuk doğum yapmak istiyorum Eylül ayında evlenmeyi planlıyoruz Ayrıca Türkiye keza de İtalya'da nikah yapacağız' Tuğba Özay, geçtiğimiz hafta Milano'da buluştuğu sevgilisi Mario ile Fransa tatiline çıktı