Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğba Ozay Uc Nokta şarkısı sozu

Tuğba Ozay Uc Nokta şarkısı sozu
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tuğba Ozay Uc Nokta sozleri
Tuğba Ozay Uc Nokta şarkı sozu

Seni Cumle icinde Kullanmamı isteseler Kullanamam

Cunku Artık Adını Ne Kadar Cok istesemde Anamam

Senin icin Dağları Delerim Guneş Olur Denizleri Yakarım

Yureğine Yağmur Olup Damlarım Yok Yalan

Senin icin Dağları Delerim Guneş Olur Denizleri Yakarım

Yureğine Yağmur Olup Damlarım Yok Yalan Hemde Kocaman

Ne Kimse Dağları Delebilir Senin icin

Ne Guneşin Olurum Alev Alır Denizlerim

Ne Fırtına Nede Ruzgar Gibi Esebilirim

Yağmurda Olamam Ki Yureğine Damlayayım

Seni Cumle icinde Kullanabilirdim Elbet Ama Yok, Ama Yok

Sende Cumlelerin Sonu Ya Unlem, Ya Soru işareti Hemde Cok, Hemde Cok

Arada Parantez Acmışım Yormuş Bu Parantezler Beni

Senle Cumlelere Nokta Koydum Hayatıma

Arada Parantez Acmışım Yormuş Bu Parantezler Beni

Senle Cumlelere Nokta Koydum Hayatıma, Uc Nokta Şimdi

Ne Kimse Dağları Delebilir Senin icin

Ne Guneşin Olurum Alev Alır Denizlerim

Yağmurda Olamam Ki Yureğine Damlayayım

Ne Kimse icin Dağları Delebilir Senin icin

Similar threads

Tuğba Özay Üç Nokta şarkısı tuğba özay üç nokta, albümü, şarkısı, şarkıları, şarkı sözü, tümü burada arkadaşlarım Tuğba Özay'ın yeni albümüne adını verdiği Üç Noktaşarkısının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549252983 1549252983...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
acıklı aşk nickleri acıklı sozler acıklı aşk mesajları kısa acıklı aşk sozleri acıklı sevgi sozleri Aşkımsın, Guzelimsin Yureğimdeki Tek Dileğimsin, Tutunacak Tek Dalım Sen Aşım, Yarınlarım Sen Helalimsin istemem sevmeni artık unutulsun bu fasıl Kullenir gun gelecek,yoksa bu ateş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Etkileyici Unlu Sozler Etkileyici Unlu Guzel Sozler En Guzel Etkileyici Sozler Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir oncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden once vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan Gecemin gunduzumden farkı yok alaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Etkileyici,AnlamlıGuzel Sozler Etkileyici sozler, duygusal sozler, anlamlı sozler Guzel sozler En Anlamlı Sozler Birgun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume sessiz sedasiz gitmek istersen, yanima gel ki sana sensiz yasamanin, sensiz olmanýn olum oldugunu gostereyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
215
858,497Konular
982,565Mesajlar
30,309Kullanıcılar
khanjarSon üye
Üst Alt