Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğba Özay Üç Nokta şarkısı

Tuğba Özay Üç Nokta şarkısı
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuğba Özay Üç Nokta şarkısı tuğba özay üç nokta, albümü, şarkısı, şarkıları, şarkı sözü, tümü burada arkadaşlarım Tuğba Özay'ın yeni albümüne adını verdiği Üç Noktaşarkısının sözlerini bu sayfamızda sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler 1549252983 1549252983 tugbaozayucnoktasarkisi5c57b97be0c5ftugbaozayucnoktasarkisi5c57b97be0c5ftugbaozayucnoktasarkisi5c57b97be0c5f Seni Cümle içinde Kullanmamı isteseler Kullanamam Çünkü Bundan Böyle Adını Ne Dek Çok istesemde Anamam Senin için Dağları Delerim Güneş Olur Denizleri Yakarım Yüreğine Yağmur Olup Damlarım Değil Yalan Senin için Dağları Delerim Güneş Olur Denizleri Yakarım Yüreğine Yağmur Olup Damlarım Yok Yalan Hemde Kocaman Ne Kimse Dağları Delebilir Senin için Ne Güneşin Olurum Ateş Alır Denizlerim Ne Kasırga Nede Rüzgar Gibi Esebilirim Yağmurda Olamam Ki Yüreğine Damlayayım Seni Cümle içinde Kullanabilirdim Elbet Ama Yok, Fakat Yok Sende Cümlelerin Sonu Ya Ünlem, Ya Soru işareti Hemde Fazla, Hemde Fazla Arada Parantez Açmışım Yormuş Bu Parantezler Beni Senle Cümlelere Nokta Koydum Hayatıma Arada Parantez Açmışım Yormuş Bu Parantezler Beni Senle Cümlelere Nokta Koydum Hayatıma, Üç Nokta Acilen Ne Kimse Dağları Delebilir Senin için Ne Güneşin Olurum Alev Alır Denizlerim Ne Fırtına Nede Rüzgar Gibi Esebilirim Yağmurda Olamam Ama Yüreğine Damlayayım Ne Kimse için Dağları Delebilir Senin için Ne Kasırga Nede Rüzgar Gibi Esebilirim  

858,496Konular
981,599Mesajlar
29,702Kullanıcılar
FUHRERSon üye
Üst Alt