Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuğba Özay'dan iyi dilekler

Tuğba Özay'dan iyi dilekler
0
83

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuğba Özay'dan iyi dilekler kendiside bi dönem uyuştucu ve yeraltı dünyasına adı karıştığı için hapis yatan Özay'dan benzer kaderi yaşayan usta Deniz Seki'ye moral verdi DENİZ SEKİ'YE SABIR DİLİYORUM 1548631714 1548631714 tugbaozaydaniyidilekler5c4e3eaa90bf0tugbaozaydaniyidilekler5c4e3eaa90bf0 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberdenizseikiii&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg TUĞBA ÖZAY, DENİZ SEKİ'NİN DURUMUNUN HİÇ BASIT OLMADIĞINI SÖYLEDİ 'Saddam'ın Askerleri adlı filmde rol aldın Filmin galası yapıldı lakin vizyona giremedi Neden?' sorusuna Medyatik programında meşhur manken Tuğba Özay, '18 yaş engeline takıldı Zor ve zulüm sahneleri nedeniyle bu karar alınmış Cümbür Cemaat bilir ki sinema seyircisi yoğunlukla 1330 yaş aralığındadır Televizyon dizilerinde her türlü vurdu kırdı, tabanca varken, filmimize bunun olması üzücü Ben filme yapılmış bir engelleme olduğunu düşünüyorum' diye yanıt verdi TUĞBA ÖZAY: DENİZ SEKİ'YE SABIR DİLİYORUM Yüksel Aytuğ'un 'Deniz Seki de derhal içeride Bir yıldızı cezaevinde neler bekler?' sorusunu ünlü manken, 'Öncelikle Deniz Seki'ye tahammül diliyorum Orası öbür bir cumhuriyettir Orada şan, şan, her şey sıfırlanıyor İnsanı intihara bile sürükleyebilir Ama Nazım Hikmet'in dediği gibi, 'Düşmana inat, bir gün daha fazla yaşamalısın' Bizi biz yargılıyoruz Fakat bunu adli mercilerin yapması gerekir' diye yanıtladı TUĞBA ÖZAY: HİÇBİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞIL 'Hapisteyken aldığın en manâlı ders neydi?' sorusunu Tuğba Özay, 'Artık, herkesin başına gelebilir diye düşünüyorum Dost bildiğin insanların reel yüzünü görüyorsun Hiçbir şey eskisi gibi yok Hayata defalarca artı bakan bir insandım, ama gitgide artarak inancımı yitiriyorum' diye yanıtladı  

858,496Konular
981,689Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt