Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğba Özerk - Aşkın Tam Vakti

Tuğba Özerk - Aşkın Tam Vakti
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tuğba Özerk Aşkın Tam Vakti acilen aşkın tam vakti sevgilim burda olman gerekli yoksun nerdesin acilen aşkın tam vakti sevgilim burda şenlik var gel eğlenelim aşk mı lüzumlu meşk mi gerekli bende tümü var kalbim gümgüm atar fişek gibi patlar senden iisimi var benden güzelimi var mutlu ol bak karşında çiçek gibi biri var  

Similar threads

Yeni Sevgilime Manalı Sözler Sevgilime Anlamlı Sözler yeni Sevgilime Anlamlı Sözler kısa Sevgilisine anlamlı ve hoş sözler yazmak isteyen, göndermek isteyenler için, bu yazımızda en hoş sevgiliye anlamlı sözleri paylaşıma açıyoruz Melek'ler 1549105503 1549105503...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
en güzel aşka dair nickler!!! aşka dair nickler mavi gözlerle ilgili nickler sevdiğini söyleme nickleri öpücükle ilgili öpücükle güzel sözler Evetdedim belirsiz bir şekilde Yumdu gözlerini şaşırdım Sonradan anladım ancak kalbinde seyrediyordu beni @)) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
emo nickler ve sözler Yiné dopdoLu qözLérim benzeri ßiLinmézin içindéyim vé sén yiné, yiné, yiné yoksun ßoqazım düqümLéniyor néfés aLamıyor ßéynim ikiLémdé, kaLßim çéLi$kidé sus diyorum sus yüréqim sus, kaLßim sus, akLım sus, ßéynim sus susmuyor; durmuyor; sürükLüyor qéçmi$Lérin én...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Romantik Nickler Msn de karşı tarafa iletmek istediğiniz en romantik en janjanlı en hoş sözlerle bezenmiş yazılar arkadaşlarımromantiknickler5c58359627818alt :D Big Grin :D » Ölümsüzlük koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle değiş tokuş ediyorumYokluğun diye bir şey yok bende, ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
güzel sözler ARŞİVi umarım beyenirsiniz :::ÇOK GENİŞ BİR KAYITLAR:::​ » Ebediyet koyuyorum adını sensiz günlerin, senli günlerle takas ediyorumYokluğun diye bir şey değil bende, ben seni ebediyet dek fazla lakin çok seviyorum » Günden güne yok olmaktayım Tüm ışıkları attım bir kenara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,955Mesajlar
29,954Kullanıcılar
umutkya2941Son üye
Üst Alt