Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğba ünsal cezaevi günlerini anlattı

Tuğba ünsal cezaevi günlerini anlattı
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Tuğba ünsal cezaevi günlerini anlattı 'KENDİMİ ASMAK İSTEDİM' 1548616482 1548616482 tugbaunsalcezaevigunlerinianlatti5c4e032666576tugbaunsalcezaevigunlerinianlatti5c4e032666576 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugbaozay%281%29&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BUGÜN'ÜN SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TUĞBA ÖZAY ILGINÇ BİR İTİRAFTA BULUNDU HOŞ MANKEN, 'CEZAEVİNDEYKEN ANNEME BABAMA BİR ŞEY OLSAYDI PENCEREYE KENDİMİ ASACAKTIM BUNU ARKADAŞLARIMA DA SÖYLEDİM DEDİ İçerideyken hiç ölümü düşündünüz mü? Cezaevinin ötesi ölümün kıyısıdır Benim en iyi dostum babamdır Hapisteyken babamın fotoğraflarını istedim Sadece birkaç tanesini bana verdiler Erkek fotoğrafı içeri sokulmazmış Bunu duyunca çıldırdım Özür dilediler sonra İçerideyken, 'Eğer ben buradayken babama ve anneme bir şey olursa, şu pencereye kendimi asacağım!' dedim Cidden o psikolojiye girmiştim Psikolojik bir takviye aldınız mı? Ne bir psikoloğa gittim ne ilaç kullandım Her sabahtan konferans salonunu açtırıp, kadın mahkumlara spor yaptırıyordum Bangır bangır sesini açıyordum müziğin Aerobiğin sonunda yoga dersi de veriyordum Ruhsal bir terapiydi bu Dışarıdan bakıldığında, özgüveni tam, enerjik bir bayan profili çiziyorsunuz Yalnızken de pek misiniz? Benim içimde bir sürü kadın var Zinde bir kadınım ama o gücün ardından çok hissi, romantik ve çok hoş hayalleri olan minik bir çocuk yaşıyor Hatalıysam, aşıksam beni affetmesi için ağlarım fakat kalkıp da duygu sömürüsü yapmam Kimsenin karşı kendimi küçük düşürmem Annem de benim gibi fazla gururludur Gururumu ayaklar altına katiyen almam Hapiste yazdığınız şiirlerden bir albüm çıkaracağınızı duydum, bu ne zaman gerçekleşecek? Şiirlerim hemen besteleniyor Bir tanesi bestelendi, adı 'Armoni' Ilk klibimi de bu şarkıya çekeceğiz Bu parçayı her dinleyen ağlıyor Arabesk değil, türkü yok, fantezi yok, iyice batı müziği, slow bir müzik diğer taraftan Sezen Aksu'nun fazla eski bir parçasını 'Gamsız'ı istedim Sağolsun müsade verdi Bir Zamanlar sizi ekranda defalarca görürdük, sözünüzü hiçbir konuda sakınmazdınız Her konuda bir fikriniz mutlaka vardı Güya acilen değiştiniz, daha bir ağırlaştınız, suskunlaştınız bana mı pek geliyor yahut? Artık televizyon falan izlemek istemiyorum Yüzler aynı, konuşulan şeyler aynı, polemikler benzer; her şey abuk subuk sapan Hemen artık ucuz eleştirinin adı polemik oldu Polemiklerden uzak duruyorum Geçmişte her şeyin fazla fazla içindeydim Çünkü fazla çalışıyordum, kendime ayırdığım bir vakit yoktu, dolayısıyla her yerdeydim O, 6 aylık süre içinde dıştan içeriye baktım şu anda yaşam beni yok, ben hayatı yönlendiriyorum  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt