iltasyazilim
FD Üye
Tuğbanın Hoşafı Tarifi İçin Malzemeler
*15 adet kuru kayısı
*1 avuç kuru üzüm
*3 karanfil
*1 çubuk tarçın
*1 su bardağından biraz az toz şeker
*12 su bardağı su
*1 avuç kabuğu soyulmuş badem
*1 avuç fındık
Tuğbanın Hoşafı Tarifi Yapılışı İlk olarak su ve şekeri tencereye alıp kaynatıyoruz Ardından doğradığımız kaysıları ve üzümü ilave ediyoruz Çubuk tarçını ve karanfilleride ekliyoruz Yaklaşık bi 30 dk kaynatıyoruz bu karışımı Sonra başka bir kabın içerisine alıp üzerine badem ve fındığı ekliyoruz ve soğumaya bırakıyoruz
Afiyet olsun
*15 adet kuru kayısı
*1 avuç kuru üzüm
*3 karanfil
*1 çubuk tarçın
*1 su bardağından biraz az toz şeker
*12 su bardağı su
*1 avuç kabuğu soyulmuş badem
*1 avuç fındık
Tuğbanın Hoşafı Tarifi Yapılışı İlk olarak su ve şekeri tencereye alıp kaynatıyoruz Ardından doğradığımız kaysıları ve üzümü ilave ediyoruz Çubuk tarçını ve karanfilleride ekliyoruz Yaklaşık bi 30 dk kaynatıyoruz bu karışımı Sonra başka bir kabın içerisine alıp üzerine badem ve fındığı ekliyoruz ve soğumaya bırakıyoruz
Afiyet olsun