Tuğçe Kazaz Boşanıyor sevgilisi uğruna dinini değiştiren Tuğçe Kazaz bu seferde fazla sevdiği uğruna dininden vazgeçtiği eşinden ayrılma aşamasında TUĞÇE KAZAZ’IN ÜÇ YASAKLI SÖZCÜĞÜ! 1548630776 1548630776 tugcekazazbosaniyor5c4e3b0146a93tugcekazazbosaniyor5c4e3b0146a93 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabertugce03subat&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU YUNAN EŞİ YORGO SEİTARİDİS’LE KARŞILAŞMAK VE DURUMLARINI NETLEŞTİRMEK İÇİN ATİNA’YA DIŞARI GIDEN TUĞÇE KAZAZ, SON DÖNEMDE YAPTIĞI RUHANİ AÇIKLAMALARLA UYARI ÇEKİYOR Kazaz’ın son açıklaması, kullanmayı kendisine yasakladığı üç sözcükle ilgili Kazaz, “en, “daha ve “ilk sözcüklerini tavır dilinden çıkarmaya çalışıyormuş Bir defileye gidildiğinde bütün mankenlerin birbiriyle yarış halinde olduğunu bildiren Kazaz, “En, daha ve ilk laflarını hayatımdan hariç tutmak istiyorum Çünkü bizi yarış atları haline sokuyor Ben Çağla’dan daha iyi olayım, ben defilenin en başında çıkayım’ diyorsun ama hayatı akışına bırakıp yaşarsak hayat daha pembe oluyor diyor