Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğçe Kazaz, Erdoğan'ın danışmanı mı oluyor? İşte açıklama...

Tuğçe Kazaz, Erdoğan'ın danışmanı mı oluyor? İşte açıklama...
0
109

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
tugce_kazaz_erdoganin_danismani_mi_oluyor_iste_aciklama_1574055438_0195.jpg

Toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı cephesindeki tezlere cevap verdi.

Eski model Tuğçe Kazaz, son dönemde siyasi söylemleriyle gündeme geliyor. Katıldığı bir TV kanalında Kazaz, "Cumhurbaşkanı Erdoğan çok ahde vefalı bir insan lakin AK Parti'nin içinde bu davayı hantallaştıran, nemalandıran, kendini bu davadan üstün gören ve elde ettiği güçle üstünlük görenleri göndermesi lazım" açıklamalarını yapmıştı.

Tuğçe Kazaz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı öne sürüldü. Kazaz, hakkında ortaya atılan savlarla ilgili yapılan haberlere "Maskelediğiniz her pisliğinizi biliyorum. Daha saç baş yoldurmaya başlamadım fakat devamında yolduracağımdan emin olabilirsiniz. Benim için en büyük makam Allah'ın isteğidir, dünyevi makamlar değil" diyerek sert çıktı.

858,497Konular
982,560Mesajlar
30,301Kullanıcılar
caponeeSon üye
Üst Alt