Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Tuğçe Kazaz, Erdoğan'ın danışmanı mı oluyor? İşte açıklama...

Tuğçe Kazaz, Erdoğan'ın danışmanı mı oluyor? İşte açıklama...
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
tugce_kazaz_erdoganin_danismani_mi_oluyor_iste_aciklama_1574055438_0195.jpg

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Eski manken Tuğçe Kazaz, son dönemde siyasi söylemleriyle gündeme geliyor. Katıldığı bir TV kanalında Kazaz, "Cumhurbaşkanı Erdoğan çok ahde vefalı bir insan ama AK Parti'nin içinde bu davayı hantallaştıran, nemalandıran, kendini bu davadan üstün gören ve elde ettiği güçle üstünlük görenleri göndermesi lazım" açıklamalarını yapmıştı.

Tuğçe Kazaz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanı olacağı öne sürüldü. Kazaz, hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili yapılan haberlere "Maskelediğiniz her pisliğinizi biliyorum. Daha saç baş yoldurmaya başlamadım ama devamında yolduracağımdan emin olabilirsiniz. Benim için en büyük makam Allah'ın rızasıdır, dünyevi makamlar değil" diyerek sert çıktı.

858,506Konular
982,999Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt