Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

TÜGİAD’a ilk kez kadın başkan seçilecek

TÜGİAD’a ilk kez kadın başkan seçilecek

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
TUGIAD%2Da%2Dilk%2Dkez%2Dkadin%2Dbaskan%2Dsecilecek%2D239672%2Epng

Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin (TÜGİAD) birinci bayan lideri iş insanı Nilüfer Çevikel olacak. İstanbul Conrad Otel’de bir ortaya gelen TÜGİAD üyelerinin ortak teklifi ile mevcut Lider Anıl Alirıza Şohoğlu’nun misyon müddetinin tamamlanmasının akabinde yılsonunda düzenlenecek genel heyette Nilüfer Çevikel’in genel başkanlığında yola devam edilmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Türkiye’nin birinci ulusal ve tek milletlerarası genç iş insanları derneğinin, birinci bayan lideri olacağını söyleyen Çevikel, “TÜGİAD’ı bayanların sesinin daha gür çıktığı projeleriyle üyelerine ve Türkiye’ye daha da fazla katkı sağlayan bir pozisyona yükselteceğiz” dedi.

‘Benim için büyük onur'

Kendisine gösterilen teveccüh ve dayanağın çok büyük bir bedel taşıdığını söz eden Çevikel, “Emek verdiğimiz, yıllardır içinde bulunduğumuz derneğimizi, daha da güçlenerek, içinde bayan iş insanlarımızın daha da ağır iştirak gösterdiği bir yapı haline getirmeyi arzuluyorum” açıklamasını yaptı. Çevikel, “Halihazırda TÜGİAD üyesi olup da TÜGİAD’a genel başkanlık yapamayacak bir arkadaşımız yok. Bu vazife bana önerildiğinde liderimiz Anıl Alirıza Şohoğlu’na ve beni arayan dostlarıma bunun benim için bir onur olduğunu söyledim. Ben bu yola evvel Allah’ın müsaadesi, sonra da sizlerin takviyesi ile çıkıyorum. İnşallah TÜGİAD’ı daha da uygun yerlere taşıyacağız” sözlerini kullandı.

60 milyar dolarlık ticaret hacmi var

850 üyeleri bulunduğunu kaydeden TÜGİAD Genel Lideri Anıl Alirıza Şohoğlu, “İçinde bulunduğumuz kuvvetli devirde başkanlık bana nasip oldu. Biz de misyonumuzu idare şurasındaki arkadaşlarımızla birlikte en düzgün halde yerine getirmek için çaba ettik” dedi.

60 milyar dolarlık bir ticaret hacmini temsil eden TÜGİAD’ın yarış ve rekabet ile vakit kaybetmemesi gerektiğine inandıklarını belirten Şohoğlu, “Gönül rahatlığı ile söylemek istiyorum ki benim bayrağı devredeceğim kişi Nilüfer Çevikel’dir. Bu bayrağı Çevikel’e şube ve şura liderlerimizin ve bedelli üyelerimizin teveccühü ile teslim etmek istiyoruz. Bizler aldığımız bu ortak kararı imzalayarak Genel Heyetimize sunacağız. Natürel ki kesin kararı TÜGİAD’lılar verecektir. Nilüfer Hanım’a şimdiden muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Zehra Oruç/Dünya

858,497Konular
982,555Mesajlar
30,293Kullanıcılar
CyscoderSon üye
Üst Alt