Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alıcı hakları konusunda nereye başvurmalıyım? , merhabaAdı lazım yok bir digital platform bundan böyle bana illallah ettirdi şikayet edecem ama alıcı haklarıyla ilgili olarak nereye müracaat etmem gerekiyor ?
Birleşmiş Milletler Tüketici Hakları Evrensel Beyannamesi alıcı hakları evrensel beyannamesi tüketici hakları evrensel bildirgesi tüketici hakları beyannamesi Sevgili melekler, Alıcı Hakları Evrensel Beyannamesi, Birleşmiş Milletler tarafından 1985 yılında kabul edilen ve aza ülkelerin...
tüketici hakları olmasaydı neler olurdu
Tüketicinin korunmasını ve hakkını aramasını amaçlayan alıcı hakları olmasaydı alıcı mağdur olurduBozuk mal satımı soruna yol açardı
Amaçlar :
A) Yurdumuzda ve dünyada alıcı hakları ile tüketicilerin korunmasına ilişkin uygulamaları çözümlemek...
Alıcı nedir
Alıcı hakları hakkında bilgi
Alıcı nedir?
Alıcı mülk ve hizmeti alıp kullanan kişidir Tüketici aldığı mal ve hizmetin fena ürün olması durumunda alıcı hakları araya girer Yani tüketicinin hakları tüketicinin kaklarını istismar edilmesi durumunda ortaya çıkar Örneğin, bir...
Ömür Gedik albümü ömür gedik albümü, albüm haberleri, şarkıları, sözleri, röportajı, resimleri ve ilgili tüm bilgileri burada arkadaşlar Ferhat Göçer'in sevdiceği Ömrü Gedik'te şarkıcılar kervanına katıldı Melek'lerim Sezen Aksu şarkılarının da yer aldığı bir albüm hazırlayan Ömür Gedik'in...
Şehvetli Msn Yazıları şehvetli duvar yazıları duygusal msn yazıları duvar duygulu duygulu yazılar seni izlerken yüzüm güler senin bakisin beni deli ane eder defalarca yanimda ol bu bana yeter benim sana olan askima ne güzel derim senin bana olan askina yalnızca HA LENN derim BASIT YOK roL...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.