iltasyazilim
FD Üye
http:img266**************img266405414711695dx5
Malzemeler:
2 adet yufka
12 lt süt
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz
Yapılışı:
Sütü bir tencerede kaynatın Kaymak tutmaması için ara ara karıştırın
Süt ılıyınca yufkaları küçük parçalara ayırıp sütün içine atın Karışımın içine rendelenmiş kaşar peynirini ve peynirin tuzuna göre ayarlamış olduğunuz tuzu ekleyin
Ayrı bir kapta yumurtaları çırpıp karışıma ekleyin ve karıştırın
Yağlanmış tepsiye bu karışımı dökün 200 derecede, önceden ısıtılmış fırında pişirin
Malzemeler:
2 adet yufka
12 lt süt
1 çay bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
4 adet yumurta
Tuz
Yapılışı:
Sütü bir tencerede kaynatın Kaymak tutmaması için ara ara karıştırın
Süt ılıyınca yufkaları küçük parçalara ayırıp sütün içine atın Karışımın içine rendelenmiş kaşar peynirini ve peynirin tuzuna göre ayarlamış olduğunuz tuzu ekleyin
Ayrı bir kapta yumurtaları çırpıp karışıma ekleyin ve karıştırın
Yağlanmış tepsiye bu karışımı dökün 200 derecede, önceden ısıtılmış fırında pişirin