Son devirlerin fenomen validesi eski model Tülin Şahin, son devirlerde koruduğu formuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Hamilelikten sonra verdiği kilolarla gündeme gelen Şahin açıklamasıyla gündeme geldi.
4 Kasım'da kızı Siena Leyla'yı yerküreye getiren model Tülin Şahin, 42 günde 10 kilo verdiğini açıkladı. "1979 doğumluyum. 40 günlük bebekken Danimarka’da ailece büyük bir kaza geçirmişiz. Camdan fırlamışım, öldüm sanmışlar" biçiminde konuşmalarıyla da dikkatleri üzerine çekti.
TÜLİN ŞAHİN'İN PAYLAŞIMI BEĞENİ TOPLADI!
Eski modellerden olan Tülin Şahin, geçtiğimiz aylarda bebeğini yerküreye getirmişti. Yatırımcı Portekizli eşi Pedro de Noronha ve kızları Siena Leyla ile çektiği memnunluk fotoğrafını çevre medyadan paylaştı. Paylaşıma olan tefsirler ve beğenilerin gerisi arkası kesilmedi.
İŞTE TÜLİN ŞAHİN'DEN AİLE POZU;
Şahin, küçük kızı Leyla için "Anne ben kameraya bakmayacağım" notunu düştü.
HAMİLELİĞİ HAKKINDA NELER KONUŞTU?
Milliyet gazetesiyle yaptığı röportajda hamileliğini ve ana olmakla alakalı hislerini açıkça lisana getiren ünlü model Tülin Şahin, çevre medyada takip edilen ünlüler kervanına eklendi. Birbirinden canlı paylaşımlara taraf veren Şahin, takipçileri tarafından beğeni ve tahlil yağmuruna tutuldu.
Hamileliğin verdiği en şık hissin sabır olduğunu söz eden Tülin Şahin, "Yapısal olarak çok enerjik, hareketli ve tez canlı biriyim. Sabırsız olduğumu bile söyleyenler var. Bebeğim bana daha şimdiden sabrı öğretiyor. Birlikte kim bilir daha ne kadar şık şeyleri paylaşacağız ve birbirimizden neler öğreneceğiz" biçiminde açıklamada bulundu.