Ülkemiz dört bir yandan yanarken halkımızın yanında ünlü isimler de ellerindeki imkanları sonuna kadar kullanarak seferber olmuş durumda. Kimi toplumsal medya üzerinden davet yaparak kimi de gönderdiği yardımlarla ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor.
Artık kelamın bittiği noktadayız ve bir an evvel bu kabusun bitmesini diliyoruz.
Bir yandan yangın bölgelerine halkın kendi imkanlarıyla topladığı yardımlar gitmeye devam ediyor.
Birtakım ünlü isimler de ellerindeki imkanları kullanarak bir an evvel yangının bitmesi için seferber oldu.
1. Berfu ve Eser Yenenler çifti yardım davetinde bulunarak gönderim yapacaklarını duyurdu!
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
2. Influencer Ala Tokel de su tankeri kiralayacağını açıkladı ve istekli tanker gönderimi yapan firmalarla bağlantıya geçti.
Akabinde da kiraladığı tankerleri yangın bölgelerine gönderebilmek için araçları kullanabilecek şahıslara seslendi.
3. Selin Ciğerci ve eşi Gökhan Çıra, yardımlarını tırlarla birlikte yangın bölgelerine gönderdi!
Bu gönderiyi Instagram'da gör
Selin Cigerci Çıra (@selincigerci)'in paylaştığı bir gönderi
4. Demet Akalın'ın yaptığı yardım ve davetler memleketler arası boyuta ulaştı!
Giriş yap veya üye ol.
5. Bülent Serttaş ve eşi yanmaz ayakkabı yardımında bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
6. Ebru Erbaş da toplumsal medya hesabından yanmaz eldiven bulmak için davette bulundu!
Giriş yap veya üye ol.
7. Merve Özbey de belediyelerle bağlantıya geçerek eksiklerin tamamlanması için yardımda bulundu!
Merve Özbey Koçak (@merveozbeyofficial)'in paylaştığı bir gönderi
8. Özge Özder ve eşi Bodrum'daki barınaklara götürülen hayvanlara yardım etmek için seferber oldu!
Giriş yap veya üye ol.
9. Pelin Akil ve Anıl Altan çifti de imkanlarını kullanarak gereksinim listelerini karşılamaya çalıştı!
Giriş yap veya üye ol.
10. Alperen Duymaz birinci günden beri yangın bölgelerinde saha çalışanlarına yardım etmeye devam ediyor.
11. Haluk Levent de gece gündüz demeden daima yangın alanlarındaydı!
12. Şahan Gökbakar toplumsal medya hesabından yaptığı yayınlarla tekraren defa yardım davetinde bulundu!
13. Tekçe Akalay da belediyelerle irtibata geçerek yardım listelerin tamamlanması için toplumsal medyadan davet yaptı!
BirceAkalay (@birceakalay)'in paylaştığı bir gönderi
14. Meriç Keskin de yangın bölgesine istekli olarak yardımcı olmak için gitti!
Giriş yap veya üye ol.
15. Hande Yener, Bodrum Belediyesi'ne yaptığı bağışla gereksinimlerin karşılanabilmesi için dayanak oldu!
Giriş yap veya üye ol.