Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tüm KANSER tiplerine tek bir tedavi

Tüm KANSER tiplerine tek bir tedavi
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Bütün KANSER tiplerine tek bir çare ıspartada şifalı su ısparta şifalı su Kanser tedavisi uzmanı Dr Karim Labib, sağlıklı hücrelere zarar vermeden, bütün kanser türlerine iyi gelenbir tedavi üzerinde çalıştıklarını açıkladı Avrupa'nın en büyük araştırma ve tedavi merkezlerinin başında gelen İngiltere Kanser Araştırmaları Merkezi'ne alt Paterson Enstitüsü yöneticisi Dr Karim Labib, Boğaziçi Üniversitesi'nde düzenlenen EMBO Genç Bilim adamları Forumuna katılmak üzere geldiği Türkiye'de, bütün kanser tiplerine ansızın iyi gelecek tek bir tedavi yöntemi üzerinde çalışıldığını açıkladı Milliyet'in sorularını yanıtlayan Labib, merkezin gözenekli olan araştırmaları grubunun lideri Oxford Üniversitesi kökenli Labib, hükümet kadar yok, sivil inisiyatifin desteğiyle milyon dolarlık araştırmalara imza atan merkezdeki son gelişmeleri anlattı 'Çözüm burada' Kanser tedavisinin gittiği nokta, kişiye özel ilaç ve yöntemler mi? Hayır, en azından şimdilik Bu gelecekte yapılabilir, lakin şu lahza için tek bir çare yönteminin tüm kanser tipleri için iyi gelebileceği ihtimali üstünde çalışılıyor Ben de kanser tiplerini ayırmadan, her kanser için hücre yapısının nasıl bozulduğuna bakıyorum Sonuçta temelde, hücreler aynı şekilde bozuluyor Çözümün burada yattığını düşünüyorum Peki ya tedavi sürecindeki tabi etkiler konusunda ne yapılıyor? Bu tedaviler yüzünden cilt etkileniyor, saç dökülüyor İlaçlar, sağlıksız hücrelerle birlikte, sıradan hücreleri de etkiliyor ve alt etkiler ortaya çıkıyor Tedavideki hedef, normal hücrelere dokunmamak olmalı ve bu yönde çalışılıyor Tek bir ilacın yok, bir kombinasyonun yarar sağlayacağını ve gelecekte bunun çözüm getireceğini düşünüyorum 10 Yıllık Egzersiz Koşul Bu gelecekne dek yakın? Bu kuvvet bir soru Yan etkileri indirecek, normal hücreleri bozmayacak bir ilaç için minimum bir 10 sene daha çalışılması gerekiyor Çalışmalar ayrıntılı ve yavaş ilerliyor Şu an, bazı kanser tiplerini harika bir şekilde iyileştirebiliyoruz ve hastalar alışılagelmiş hayatlarına dönebiliyorlar Fakat akciğer kanseri gibi türleri, bir sene içinde hastayı kaybetmemize neden olabiliyor Ama ümitli olmamız gerekli, çünkü zaten yürüyen ve olağanüstü düşünceler olduğunu düşündüğümüz deneyler var KORUNMAK İÇİN Dr Karim Labib, Kanserden korunmak için yapabileceklerimiz var mı?sorusuna da şu yanıtı verdi: Hayatınızın kalitesini değiştirmek Sigara içmeyin, fazla artı güneşte kalmayın Fazla fazla hormonlu gıda tüketmenin iyi olmadığını biliyoruz mesela DNA'ya oksijen ve suyun da hasar verdiğini biliyoruz Sonuçta dinç yemek, sağlıklı yaşamak ve çalışma şartMilliyet  

858,496Konular
981,668Mesajlar
29,741Kullanıcılar
babanız61Son üye
Üst Alt