Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tunç Soyer'den 'Osmanlı'ya hakaret' açıklaması: Nutuk'tan ilham aldım

Tunç Soyer'den 'Osmanlı'ya hakaret' açıklaması: Nutuk'tan ilham aldım

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
94

İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde Tarkan konseri öncesi İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer bir konuşma gerçekleştirmişti.

"Vatana hıyanet içindeydiler"

Soyer, Osmanlı'ya ithafen yaptığı konuşmasında, "100 yıl evvel bu toprakları yönetenler gaflet, delalet ve hatta hıyanet içindeydi. Gençleri, bayanları ve çocukları hiç düşünmediler. Yalnızca saraylarındaki saltanatı korumak için bütün bir milleti ateşe attılar." sözlerini kullanmıştı.

Soyer'in bu kelamları yansılara neden olmuştu ve bir çok siyasaldan tenkit almıştı.

"Nutuk'tan ilham aldım"

Habertürk'te Olaylar ve Görüşler programına katılan Soyer, bu kelamlarına açıklık getirerek Nutuk'tan bir kısım okudu ve şöyle konuştu, "Aslında bunlar benim sözlerim değil, ben Nutuk'tan ilham aldım. Bizim Osmanlı'yla bir sorunumuz yok, onlar cetlerimiz. Lakin Kurtuluş Savaşı periyodunda bu ülkeyi emperyalistlere teslim edenlerle hiçbir işimiz olmaz."

s_6288.jpg

s_2996.jpg

Similar threads

9 Eylül İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında Osmanlı hakkındaki kelamları sebebiyle reaksiyon çeken İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, "Ben Nutuk'tan ilham aldım." dedi.
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İzmir 9 Eylül'de görkemli bir kutlama ile düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yılını kutladı. Kordon'da toplanan kalabalığa Tarkan konseri ile oşmadan evvel sahneye çıkan İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer hitap etti. Kutlamalardaki kelamları büyük reaksiyon çekti Soyer'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
CHP'li Özgür Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 9 Eylül'deki konuşmasına ilişkin değerlendirme yapan Özel, "İzmirliler, dünya tarihine geçecek, rekorlar kitabına geçecek, bir katılımla; tarihlerine, şanlarına, şereflerine kendilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, "741. Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri" için ileti yayımladı. Mesajında, İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer’in, İzmir’in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü merasiminde yaptığı konuşmayı amaç aldı. Soyer'in ''100 yıl evvel bu toprakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
İzmir'in kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü için akşam saatlerinde binlerce kişi  Gündoğdu Meydanı'nında toplandı. Megastar Tarkan'ın da konser vereceği alanda konserden önce İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer kalabalığa seslendi. "Gaflet ve hıyanet içindeydiler" Soyer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt