Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Tuncay Özinel Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tuncay Özinel Son Yolculuğuna Uğurlandı
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Tuncay Özinel Son Yolculuğuna Uğurlandı tuncay özinel, tuncay özinel haberleri, tuncay özinel vefatı Sevgili melekler, eski tiyatroculardan komedyen Tuncay Özinel 71 yaşında hayatını kaybetti Zeytinburnu'nda çare gördüğü hastanede, solunum yetmezliği sebebiyle hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Tuncay Özinel (71), toprağa verildi 17720 17720 tuncayozinelsonyolculugunaugurlandi5c4de72364e76tuncayozinelsonyolculugunaugurlandi5c4de72364e76 334 550 tuncayozineljpg17720 Tuncay Özinel Son Yolculuğuna Uğurlandı tuncayozineljpg17720 Tuncay Özinel Son Yolculuğuna Uğurlandı Özinel için, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde tören düzenlendi Törene CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, Tiyatro Sanatçısı Müjdat Gezen, Yönetmen Abdullah Şahin, oyuncular Tuna Arman, Pekcan Türkeş, Özden Özgürdal, fazla sayıda tiyatrosever ve oyuncunun sevenleri katıldı CHP Ankara Milletvekili Nazlıaka, törene milletvekili olarak değil, bir tiyatrosever olarak katıldığını söyledi Tiyatro camiasının unutulmaz ve çok değerli bir ismi yitirdiğini ifade eden Nazlıaka, Tuncay Özinel fazla sevdiğim bir oyuncuydu Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum Tiyatro camiası maalesef son dönemde büyük sıkıntılar yaşıyor Ben de elimden geldiğince bu camianın sorunlarını çözmek için elimden geleni yapmaya çalışıyorum Sanat ve sanatçılar, ülkemiz için fazla manâlı değerlerdirdiye konuştu Oyuncu Tuna Arman da, Tuncel Özinel'in çocukluğundan beri kendisine koskocoman emek verdiğini ve sanatçının ölümünden nedeniyle acı çektiğini belirterek, sahnede gözyaşlarını tutamadı Törenin sonunda Özinel için salonda bulunanlardan helallikalındı Sanatçının cenazesi, buradan alkışlar eşliğinde cenaze aracına konularak Şakirin Camisi'ne götürüldü Cenaze törenine ise CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili M Akif Hamzaçebi, Behzat Uygur, Süheyl Uygur, Süha Uygur ile sunucu Korhan Abay katıldı Behzat Uygur, Tuncay Özinel'i son olarak, geçtiğimiz günlerde babası Nejat Uygur'un cenaze töreninde gördüğünü belirterek, Tuncay ağabey tiyatro emekçisi, aynı zamanda baba dostuydu Geçen gün babamın cenazesindeydi, bugün de maalesef biz onun cenaze törenine katıldık Hayat böyle birşey işte Tiyatro camiası paha biçilmez bir emekçisini kaybetti Ruhu şad olsundiye konuştu Yönetmen Abdullah Şahin ise Özinel'i son olarak çare gördüğü hastanede ziyaret ettiğini ve taburcu olacağını düşündüğü sırada ölüm haberini aldığını kaydederek, Kendisi tiyatro için bir dervişti Onu çok özleyeceğiz, Allah rahmet eylesindedi Özinel'in cenazesi, Şakirin Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının arkasından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi Genişletmek için tıkla  

858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt