Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

tüp bebek çoğul gebelik hakkında bilgi istiyorum.

tüp bebek çoğul gebelik hakkında bilgi istiyorum.
0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
tüp bebek çoğul hamilelik hakkında veri istiyorum Tüp bebek çoğul hamilelik nedir riskleri nelerdir arkadaşlarım Bir türlü çocuğum olmuyor ve bende tüp bebek yapmaya karar verdim fakat bu usul hakkında data elde etmek istiyorum Bana tezgâhtar olabileceğinizi umut ederek buraya yazayım dedim Çoktan teşekkür ediyorum  

Similar threads

Tüp Bebek ve Riskleri tüp bebek, riskler, hamilelik, cenin, rahim, ile ilgili tüm bilgileri burada bulabilirsiniz 1548498075 1548498075 tupbebekveriskleri5c4c340bd178etupbebekveriskleri5c4c340bd178e tupbebekveriskleri5c4c340bd178e ​ TÜP BEBEK VE RİSKLERİ HAKKINDA VERI Tüp bebek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Tüp bebekte çoğul gebeliğin riskleri Tüp bebek uygulamasında çoğul hamilelik prematüre riskini artırıyor Teknolojiyi yanlış kullanarak, rahim içindeki fetus sayısını çoğaltmak, çok erken doğumlara niçin oluyor Bu da bebeklerde ölüm ve sakatlık riskini doğuruyor Hacettepe Üniversitesi Tıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
tüp bebek nedir?merak edilen bütün bilgiler Halk Müziği aralarında ''Tüp Bebek'' olarak tanımlanan yöntemle annesinin gebe kalınması sağlanan ve ''Tüp Bebek'' yöntemi ile 1978'de dünyaya gelen Louise Brown sonrasında bu başarıyı takiben üremeye muavin tekniklerdeki gelişmeler çığ gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Başarısız tüp bebek tedavisi Daha önce başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek uygulamalarında çift baştan tedaviye alınırken detaylı olarak incelenir ve hangi nedenlerle gebe kalamadığı araştırılır Tüp bebek yöntemi ile bir defa hamile kalamamış olan çiftlerde çok endişelenmiyoruz Oysa iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Tüp bebek ve yumurta dondurma Son zamanlarda yazılmış ve görsel medyada tüp bebek konusu ile ilgili olarakpeşpeşe haberler çıkmaktadır Tüp bebek merkezlerine hasta çekilmesine yönelik bu cepheli haberler bana kalırsa hastaların kafasını daha da karıştırmaktadır Bu hatalı haberler hastaların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt