tüpleri kapalı olan arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin Arkadaslar sırf bu yazıyı yazabilmek icin uye oldum foruma Agustos ayında tüplerimin kapalı olduğunu öğrendim Dünya başıma yıkıldı hayallerim birer birer elimden alındı sankilaparoskopi geçirdim açamadıklarını söylediler çevremde bunu duyan akrabalarım bile bir vakit korktu çocuklarını sevmemdennazar ederim diyehemen anında her günüm bebekleri düşünerek geçti operasyondan 3 ay sonradan hamile olduğumu öğrendim imkansız demislerdi lakin oldu operasyonu yapan fazla ünlü,alanında uzman bir doktordu lakin yanılmıştı tıpta katiyet yoktu Allah ol dediği zaman oluyordu ozaman bu forumları okuyup benim durumumda olan birilerinden umut dol bir cümle görmeye çok ihtiyacım vardıçünkü insanın umutlarının olmaması korkunç tüp bebek var diyebilirsiniz bunun için zaman ve para gerekiyor ve de cok cok katlanma ve agnostik bir bekleyiş ben kısa da olsa bu bekleyişi tattım hatta para bile biriktirdikÇok şükür kısa sürdü bekleyi Allah'a tüm bebek isteyen arkadaşlarım için dua ediyorumAllah bir lahza önce bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin