Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turistlerden Gelen En Tuhaf Şikayetler

Turistlerden Gelen En Tuhaf Şikayetler
0
138

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Her sene turistlerin komik şikayetlerinden oluşan bir liste yayımlayan İngiliz Daily Telegraph gazetesinin bu yılki en gülünçler listesinde şunlar bulunuyor

Holland America Line gezgin gemisinin resepsiyonuna kızgınlıkla inen bir turist, odasının değiştirilmesini istek etti Görevli turisti sakinleştirmeye ve odasını niçin değiştirmek istediğini anlamaya çalışırken turist şunları söyledi:

Bu gezgin gemisine avuç dolusu para ödedim ve bana deniz manzaralı bir oda verileceği söylendi Ama penceremden görebildiğim tek şey Allah'ın belası bir park yeriGörevlinin cevabıysa şuydu: Henüz demir almadık

DENİZDE BALIK VARMIŞ!

Turistlerin öteki şikayetleriyse şöyle:

İşportacıdan 5 Euro'ya RayBan güneş gözlüğü aldım lakin sahte çıktı

Bize denizde balık olduğunu söylemediler Çocuklar çok korktu

Benim tek yatak odalı dairemi arkadaşların üç odalı dairesiyle karşılaştırdım Onlarınki benimkinden önemli ölçüde büyüktü

Broşürde Konaklamada berber yokdeniliyor Biz kuaförlük eğitimi alıyoruz, orada kalabilir miyiz?

Plaj fazla kumluydu

Sahil broşürde gördüğümüz sahile benzemiyordu Broşürünüzde kumsal sarı görünüyor, bizim gittiğimizse beyazdı

Plajda üstsüz güneş banyosu yapmak yasaklanmalı Kocam bütün gün diğer kadınları seyrettiği için tatilim burnumdan geldi

Plajdaki yiyecek büfesinden alışveriş eden turist:
Açık Havada klima olmaksızın sıcakta kuyrukta bekledik

MEĞER SİVRİSİNEKLER ISIRIRMIŞ

Tatildeyken sivrisinek ısırdı Bana bunların ısırabileceği konusunda kimse uyarıda bulunmamıştı

Dükkanların öğleden sonradan kapatılması aptalca Ben siesta zamanı alışveriş etmek istiyordum Bu yasaklanmalı

Su parkında yer ayırtırken hiç kimse bize mayolarımızı ve havlularımızı getirmemizi söylemedi

Çok artı İspanyol vardı Resepsiyonist İspanyolca konuşuyordu Yemekler İspanyol yemekleriydi Çok pozitif tanıdık olmayan vardı

Turda gürültücü ve saygısız konukların bulunabileceği konusunda ikaz etmek tur operatörü olarak sizin göreviniz

Turistlerden biri ise Hindistan gezisinde lokantalarda körili yemek yemek verilmesinden bıkkınlık geldiğinden, baharatlı yiyeceklerden hoşlanmadığından şikayet etti *