Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türk Bayrağıyla Poz Verdi: Terör Örgütü Üyeliği Suçlamasıyla Gözaltına Alınan Suriyeli Sanatçı Serbest

Türk Bayrağıyla Poz Verdi: Terör Örgütü Üyeliği Suçlamasıyla Gözaltına Alınan Suriyeli Sanatçı Serbest
0
17

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-4358de57a6c00619ff6521b6a347e29327ba2912.jpg

Şanlıurfa'da terör örgütü üyeliği suçlamasıyla gözaltına alınan Suriyeli müzikçi Ömer Süleyman özgür bırakıldı. Özgür kalan Süleyman'ın Türk bayrağıyla poz vermesi dikkat çekti.

Vilayet Jandarma Komutanlığı grupları, 17 Kasım'da 'terör örgütü PKK/YPG üyesi olma' kabahatinden hakkında yakalama kararı bulunan Suriyeli şarkıcı Ömer Süleyman'ı operasyonla yakaladı. Süleyman, jandarmadaki süreçlerinin akabinde Vilayet Emniyet Müdürlüğü Terörle Gayret Şubesi takımlarına teslim edildi. Emniyetteki sorgusunun akabinde dün adliyeye sevk edilen Süleyman, çıkarıldığı mahkemece özgür bırakıldı.

'Türkiye'ye asla ihanet etmedim...'

Ömer Süleyman, özgür kalmasının akabinde yakınları ve ailesi tarafından Türk bayrağıyla karşılandı. Türkiye'yi çok sevdiğini söyleyen Süleyman, 'Ben ülkemdeki iç savaşın akabinde Türkiye'ye geldim. Avrupa'da Almanya, Fransa ve Amerika'da bana oturma müsaadesi verdiler. Ben kabul etmedim. Benim akrabalarımın olduğu Türkiye'de Şanlıurfa'da yaşamayı seçtim. Bize kapılarını açan Türkiye'ye asla ihanet etmedim' dedi.

Açıklamasının devamında 'Ben bir sanatçıyım benim siyasetle ve örgütlerle bir temasım yoktur' diyen Süleyman, şöyle devam etti: 'Jandarma beni telefonla arayarak, bir sözümün olduğunu söyledi. Ben de gittim sözümü verdi. Hatasız olduğumun anlaşılması üzerine özgür bırakıldım. Gözaltı sırasında vazifeliler bana çok nazik davrandılar.'

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt