Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı

Türk Eğitim Vakfı Burs Başvuruları Başladı
0
97

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Türkiye'nin esaslı sivil toplum kuruluşlarından Türk Eğitim Vakfı’nın başarılı ve maddi takviyeye gereksinimi olan meslek lisesi, üniversite, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine verdiği burslar için müracaatlar başladı.

Bu yıl geçen yıla oranla yaklaşık yüzde 65 oranında artırılan burslar için müracaatlar, 12 Eylül - 2 Ekim 2022 tarihleri ortasında online olarak yapılabiliyor.TEV’in öğrencilere verdiği burs dayanağı için müracaatlar başladı. Muhakkak burs kriterleri doğrultusunda seçilecek adaylar 12 Eylül- 2 Ekim 2022 tarihleri ortasında müracaatlarını yapabiliyor. Adayların müracaat için belirtilen tarihlerde yer alanbursiyer müracaat formunu doldurması gerekiyor. Müracaatlar yalnızca online yapılabiliyor.

TEV bu yıl bursiyerlerine verdiği dayanağı de artırdı. Buna nazaran bu yıl meslek lisesi bursu 575 TL, üniversite bursu 1.325 TL, yüksek lisans bursu 2.000 TL, doktora bursu 2.650 TL, üstün muvaffakiyet gösteren öğrencilere verilen üstün muvaffakiyet bursu ise aylık 2.650 TL olarak belirlendi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Türkiyede Burs Veren Kurumlar Hayırseverlerin kurduğu kurumlar, birtakım maddesel imkânsızlıklardan nedeniyle eğitimde zorluklar yaşamış öğrencilerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa gidermeye çalışıyorlar İşte öğrencilerin yükünü hafifleten kurumlar; Eymür Kültür Vakfı : Vakıf 130 ODTÜ ’lü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Diyanet Vakfı Burs Başvurusu İçin Zorunlu Belgeler Nelerdir Diyanet Vakfı Burs Başvurusu Belgeleri Diyanet vakfı her yıl bir kaç bur vermektedir Bu burslar ve şartları şunlardır: 1 GENEL BURS Yurtiçinde (KKTC dahil) yükseköğretim kurumlarında okuyan ve bir üst sınıfa başarısız dersi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
TEV üstün başarı bursu kaç lira TEV üstün başarı bursunun miktarı TEV, 2019 2019 öğretim döneminde, yurt içinde 9000 başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan meslek lisesi öğrencilerine aylık 130 TL, üniversite öğrencilerine aylık 340 TL, master öğrencilerine 630 TL, doktora öğrencilerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Burslu okumak isteyen ve ÖSS'de başarılı olan adaylara ayrıca üniversiteler ayrıca de öteki bazı kurumlar bir çok seçenek sunuyor Üniversite adaylarına burs imkanları: ÖSS'de başarılı olan adaylara, ayrıca üniversiteler hem de öteki bir takım kurumlar belirli koşullarla ''aylık ücret''ten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Tekfen Vakfı bursu kimlere verilir? Tekfen Vakfı, 2021 – 2022 eğitim yılı itibariyle maddi desteğe ihtiyaç duyan 550 başarılı öğrenciye burs verecektir. Başvurunun temel şartı, adayların ailelerinde en fazla kazanan kişinin aylık brüt gelirinin maaş ve ikramiye dahil (fazla mesai ve prim hariç)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,497Konular
981,898Mesajlar
29,925Kullanıcılar
Neyse olsunSon üye
Üst Alt