nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
Yurt, burs ve kredi denince birincil akla gelen vakıflardan olan Türk Eğitim Vakfı (TEV), İzmir ve Trabzon'daki kız öğrenci yurtlarına kayıtların başladığını duyurduTürk Eğitim Vakfı Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve 20192019 öğretim yılında açılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu başvuruları bekliyor
İzmir Balçovada bulunan, genel ulaşım hatları ve üniversiteye yakın mesafede olan İzmir TEV Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 124 adet 3 kişilik oda ve 1 adet engelli odası edinmek üzere toplamda 373 öğrenci kapasitesine sahip 12 Eylül 2019 tarihinde açılışı yapılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu ise 250 yatak kapasitesine sahip *
İzmir Balçovada bulunan, genel ulaşım hatları ve üniversiteye yakın mesafede olan İzmir TEV Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 124 adet 3 kişilik oda ve 1 adet engelli odası edinmek üzere toplamda 373 öğrenci kapasitesine sahip 12 Eylül 2019 tarihinde açılışı yapılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu ise 250 yatak kapasitesine sahip *