Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türk Eğitim Vakfı Kız Öğrenci Yurdu Başvuruları

Türk Eğitim Vakfı Kız Öğrenci Yurdu Başvuruları
0
108

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Yurt, burs ve kredi denince birincil akla gelen vakıflardan olan Türk Eğitim Vakfı (TEV), İzmir ve Trabzon'daki kız öğrenci yurtlarına kayıtların başladığını duyurduTürk Eğitim Vakfı Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve 20192019 öğretim yılında açılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu başvuruları bekliyor

İzmir Balçovada bulunan, genel ulaşım hatları ve üniversiteye yakın mesafede olan İzmir TEV Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu, 124 adet 3 kişilik oda ve 1 adet engelli odası edinmek üzere toplamda 373 öğrenci kapasitesine sahip 12 Eylül 2019 tarihinde açılışı yapılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Öğrenci Yurdu ise 250 yatak kapasitesine sahip *

Similar threads

imagesturkegitimvakfikizogrenciyurdubasvurulari5b148e63d896d Yurt, burs ve kredi denince ilk akla gelen vakıflardan olan Turk Eğitim Vakfı (TEV), İzmir ve Trabzon'daki kız oğrenci yurtlarına kayıtların başladığını duyurduTurk Eğitim Vakfı Cumhuriyet Yuksek Oğrenim Kız Oğrenci Yurdu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Özel TSK Mensupları Vakfı Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu tsk öğrenci yurtları tsk kız öğrenci yurdu yurtları yurdu İlçe: Gaziemir Adres: Atıfbey Mahallesi 690 Sokak SEmlak BKonutları Telefon: 0232 274 26 65 Faks: Web Adresi: Mail Adresi: Öğrenim: Üniversite...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Anadolu Eğitim Kültür ve Bilim Vakfı Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu anadolu eğitim ve bilim vakfı anadolu eğitim kültür ve bilim vakfı büyük ilim kültür vakfi ilim büyük İlçe: Yenimahalle Adres: Gazi Emniyetçiler Mahallesi Afet Sokak No:25 Telefon: 0312 212 64 90 Faks...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Özel Aşiyan Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu aşiyan yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu aşiyan kız yurdu özel yüksek öğretim kiz öğrenci izmir izmir İlçe: Bornova Adres: Kazım Dirik Mahallesi 219 Cadde No:20 Telefon: 0232 388 39 12 Faks: Web Adresi: Mail Adresi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Cevizlerkaşı Eğitim ve Kültür Derneği Ortaöğrenim Kız Öğrenci Yurdu beypazarı fatih talebe yurdu cevizlerkaşı eğitim ve kültür derneği ortaöğrenim kız öğrenci yurdu İlçe: Beypazarı Adres: Beypazarı Mahallesi Cevizlerkaşı Cadde Telefon: 0312 763 00 53 Faks: Web Adresi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt