Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turk Eğitim Vakfı Kız Oğrenci Yurdu Başvuruları

Turk Eğitim Vakfı Kız Oğrenci Yurdu Başvuruları
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imagesturkegitimvakfikizogrenciyurdubasvurulari5b148e63d896d

Yurt, burs ve kredi denince ilk akla gelen vakıflardan olan Turk Eğitim Vakfı (TEV), İzmir ve Trabzon'daki kız oğrenci yurtlarına kayıtların başladığını duyurduTurk Eğitim Vakfı Cumhuriyet Yuksek Oğrenim Kız Oğrenci Yurdu ve 20192019 oğretim yılında acılacak olan Turk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Oğrenci Yurdu başvuruları bekliyor

İzmir Balcovada yer alan, genel ulaşım hatları ve universiteye yakın mesafede olan İzmir TEV Cumhuriyet Yuksek Oğrenim Kız Oğrenci Yurdu, 124 adet 3 kişilik oda ve 1 adet engelli odası olmak uzere toplamda 373 oğrenci kapasitesine sahip 12 Eylul 2019 tarihinde acılışı yapılacak olan Turk Eğitim Vakfı Trabzon Kız Oğrenci Yurdu ise 250 yatak kapasitesine sahip

Similar threads

Yurt, burs ve kredi denince birincil akla gelen vakıflardan olan Türk Eğitim Vakfı (TEV), İzmir ve Trabzon'daki kız öğrenci yurtlarına kayıtların başladığını duyurduTürk Eğitim Vakfı Cumhuriyet Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve 20192019 öğretim yılında açılacak olan Türk Eğitim Vakfı Trabzon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Turk Hava Kurumu universitesi Hava Ulaştırma Fakultesi Plotaj Bolumu Hakkında Bilgiler Turk Hava Kurumu universitesi Hava Ulaştırma Fakultesi Plotaj Bolumu ile ilgili sorular Pilotaj bolumune hangi puan turuyle oğrenci alınmaktadır? Pilotaj bolumune MF4 puan turuyle oğrenci alınmaktadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Cumhuriyet Doneminde Calışmaya Başlayan Turk Kadınlarının Meslekleri Nelerdir? Cumhuriyet Doneminde Calışmaya Başlayan Turk Kadınları Cumhuriyet Donemi Turk Kadınları Osmanlı doneminde kadınlar, sadece sıbyan mekteblerinden yararlanabilmekte, daha fazla bir eğitime ihtiyac...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
TBMM Genel Kurulunda, 4'u vakıf olmak uzere 20 yeni universite kurulmasını ongoren; aralarında İstanbul, Gazi, Anadolu, Karadeniz Teknik, İnonu, Selcuk, Erciyes universitelerinin de bulunduğu bazı universitelerin bolumlerini yeni kurulacak universitelere bağlayan kanun tasarısı kabul edilerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmelik Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmeliği Hakkında Bilgi BİRİNCİ BOLUM Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amac Madde 1 Bu Yonetmeliğin amacı, Polis Meslek Yuksekokullarına alınacak oğrencilerle ilgili giriş ve sınavlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt