Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk erkeklerinin Eşlerine SEslenişleri

Türk erkeklerinin Eşlerine SEslenişleri
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Türk erkeklerinin Eşlerine SEslenişleri kodum mu oturturum ha sinir objesi kiprasma len altimda arzu nesnesi yemek hazir mi ula mutfak robotu *tüne bakayim dibime evimin müdürü *iç hadi serefe iç ömür otlakçisi *ellerinki fidan boylu bizimki fidan enli *bir kadeh su getir gü yere yakin *gel otur yanimda hükümet suratli *birazcık evde otur lan kablolu tivi *gel hele yanima ömrümün badigardi *gel gezelim birazcık hanımefendi müebbet *bulasiklari yikadin mi kabahat ortagim *yeniden ne oldu len içisleri bakanim *hele birazcık dur yahu bohçasi elinde *çorabimin tekini gördün mü kiz çocuklarimin annesi *kadin degil kutsal tasa kumbarasi *aç kapiyi karagöz, hacivatin geldi *ne lan tekrar sifatin decodersiz tivi gibi *börek yaptin mi bana akilli firin? *iyi aksamlar vesikasiz yarim *her ise de yetisiyon annesi ahtapot *selvi boylum al yazmalim mor gözlum *sen sus profesor çeyregi *konus hadi gönlümün avukati *salataligin geldi ömrümün yogurdu *gülen ayvam aglayan narim inleyen patatesim *aç koynunu ben geldim ezeli rakibim *yine kavga etmeyelim frijit bardot'um *gel saril boynuma duygusal komedim *terliklerim nerde iskencecibasi *yorgani çekme üstümden be çocuk fabrikasi *sus yahut siddetlerim birkac yerinden *seni seviyorum ah seni seviyorum diyemedigim *gel hele otur yanima cinsel meta *yanas hele bedenime * parçasi *selam sana mutemadiyen ezilen hoş insan *kadin degil masallah elektrikli battaniye *yeter be agladigin gözyasi bombasi *dur birazcık gel yanima otur da ömrün yerlessinin hayatima  

858,496Konular
982,511Mesajlar
30,251Kullanıcılar
Halil60217Son üye
Üst Alt