Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Gunz Serverimiz Açıldı !! - 04.08.

Türk Gunz Serverimiz Açıldı !! - 04.08.
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi Türk Gunz serverimiz açıldı Açılış tarihi 04082019 Önceden Türk Gunz serveri vardı orada oynuyorduk ve çok eğleniyorduk (en azından ben çok eğleniyordum) Ben gunz serveri ilk defa kuruyorum önceki kurulan serverler ile alakam yok Bu yaz canım çok sıkıldı ve birşeyler ile uğraşmaya karar verdim Gunz'ı buldum Aslında ilk başlarda server açmayı düşünmüyordum fakat ilerledikçe yeni bilgiler öğrendim vs vs baya uzun bir süre neredeyse her gün kafamı kaldırmadan serveri düzenliyordum Ve o kadar emeğim boşa gitmesin dedim bir VDS makina aldım ve oyunumu kurdum Neyse çok fazla uzatmak istemiyorum

Şimdi diyenler olur diye cevaplamak istiyorum Gunz'u artık türkler oynamıyor neden kurdun diye soracak olursanız; bende biliyorum türk oyuncusunun az olduğunu veya olanların da Gunz 2 ye başladıklarını biliyorum Fakat belki yeniden bir eğlence ortamı oluşturabiliriz diye düşündüm sıkıntıdan uğraşacak birşeyler bulmak istedim Oyunumuza pek fazla oyuncu geleceğini sanmıyorum Benim kaybedeceğim fazla birşey yok Yeni bilgiler öğrendim ve serveri kurarken biraz da olsun eğlendim Tabi ki İnşallah oyuncu gelir beraber eğlenceli vakit geçiririz

Özellikler :

1Serverimiz tamamen eğlence amaçlıdır Hiçbir item satışı donat satışı yoktur! hergün yapılan event'lerden kazanabilirsiniz

2Serverimiz şuanlık 200 kişiliktir Dolarsa tabiki arttıracağım (50 kişi bile geleceğini sanmıyorum ama neyse )

3GM alımı vardır başvurmak isteyenler sitemizdeki email adresimizden bize ulaşabilirler

4Level atlamak kolaydır

5Quest,Boss eklidir

6Yeni itemler vardır

vsvs

Neyse yeter bu kadar

Oyundan Görüntüler :

Giriş Ekranı

Karakter Oluşturma

Oyun Ana Kanalı (Sohbete pek aldırış etmeyin ) Ana ekran da Türkiye Milli Takım Marşıçalıyor

Oyun odası

Dükkan

Oyun içi görüntü

Boss'tan görüntü

NEYSE YA GERÇEKTEN YETER BU KADAR DAHA DETAYLI GÖRMEK İSTERSENİZ OYUNUMUZA BEKLERİZ

858,497Konular
982,550Mesajlar
30,287Kullanıcılar
Üst Alt