Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Kızılayı Geneş Başkanı'ndan Bağış Açıklaması

Türk Kızılayı Geneş Başkanı'ndan Bağış Açıklaması
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Türk Kızılayı Geneş Başkanı'ndan Bağış Açıklaması Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, bağışın mahrem kalması gerektiğini belirterek Televizyonlara halk çıkarılıp rencide ediliyor Bağış yapanların da duyguları sömürülüyor İnandığımız İslam dini ’Bir elin verdiğini öbür el bilmemeli’ diyor İnsan onuruna aykırı şovlar yapılıyordedi Aydınlı Group’un Türkiye’de temsilcilik ettiği markalardan Pierre Cardin’le yaptıkları ’Yenilenen gardroplar gülen yüzler’ kampanyasının tanıtım toplantısında sorularımızı yanıtlayan Tekin Küçükali, hayır işinde rekabet olmayacağını söyledi Ailelerin televizyon kanallarına çıkartılıp, yapılan yardımların gösterildiğini gösteren Küçükali, İnsanlara duygularınızı alalım diyorlar Bu insan onuruna aykırıdırdiye konuştu İnsanlık için yardım Yardımların insanlık için yapılması gerektiğini, kurum için olmadığını vurgulayan Küçükali, bir takım ahlak kurallar çiğnenerek yapılan yardımların vebali olduğunu söyledi Küçükali, adaleti ile bilinen Hz Ömer’in başından geçmiş bir hikayeyi şöyle anlattı: Hz Ömer döneminde fazla yoksul bir bayan aç çocuklarını oyalayabilmek için tencerede taş kaynatıyor Bunu öğrenince Hz Ömer kadının yanına destek etmeye gidiyor lakin kim olduğunu söylemiyor Bayan ’Hz Ömer beni duymadı Bize destek etmedi’ diye sitem ediyor Küçükali ’Benim reklamım olacak daha artı takviye toplayacağım diye dikkate almak hatalı Yardımlarımız gizlidir Eğer biz bir acıma kuruluşuysak, insanların başını eğmesine sebep olacak tutumlardan kaçınmalıyız Ayrıca yardım yapılan ayrıca yardım yapan insanın duyguları sömürülüyorKimseyle yarışmıyoruz Sözleriyle Deniz Feneri’ni mi kast ettiği sorumuza Küçükali, Kimseyle yarış halinde değilizyanıtını verdi Biz Türkiye’de de yurtdışında da tüm faaliyetlerimizi kuytu saklı yapıyoruz diyen Küçükali, şöyle devam etti: Her insan bulunduğu yeri istismar edebilir Hiçbir yeri hiçbir kurumu kendi kafanıza göre yönetmemelisiniz Biz derhal yeni bir uygulamaya geçiyoruz Bağışta bulunanlara bir kod numarası vereceğiz Yaptıkları bağışın nasıl kullanıldığını görecekler Icabında hesap soracaklar Bir buçuk yıldır üstünde çalıştığımız bu sistemle işler daha iyi yürüyecek Türk Kızılay’ı kan bağışında bunu yapıyor Bağışladığınız kanın kime verildiğini öğreniyorsunuzGardıroplardaki binlerce ekip elbiseyi bekliyoruz PIERRE Cardin ile Türk Kızılayı 25 Ekim10 Aralık tarihleri aralarında Aydınlı Mağazaları, Pierre Cardin satmak noktaları, Ay Merkez ve YKM’lere götürülecek ekip elbiseleri ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak Aydınlı Grup İcra Komitesi Üyesi Levent Özkan, kuru arıtma yapılıp, ütülenip paketlenmiş ürünleri Kızılay’a vereceklerini belirterek, Getirdikleri her elbise için Pierre Cardin markalı takımlarda 50 YTL tutarında indirim uygulanacak Gardroplarda kullanılmayan takımları bayrama dek gereksinim sahiplerine ulaştıracağız Bize binlerce ekip elbise gelmesini bekliyoruzdedi hurriyetcom