Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turk Kızılayı hangi calışmaları yurutmektedir

0
95

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Cevap: Turk Kızılayı hangi calışmaları yurutmektedir

Kızılay (Resmi adı: Turkiye Kızılay Derneği, Turk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), Uluslararası Kızılhac ve Kızılay Hareketi'nin temel ilkeleri olan insanlık, ayrım gozetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik cercevesinde calışan bir yardım kuruluşudur

Personelinin bir kısmı gonullu olarak, bir kısmı ise maaşlı olarak calışır

Similar threads

Dogal afetlerdenzarar gormuş kişilere aş, giysi vb gibi ihtiyaclarını karşılar Cevap: kızılayın gorevleri Kızılay (Resmi adı: Turkiye Kızılay Derneği, Turk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), Uluslararası Kızılhac ve Kızılay Hareketi'nin temel ilkeleri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Türk Kızılayı hangi çalışmaları yürütmektedir Cevap: Türk Kızılayı hangi çalışmaları yürütmektedir Kızılay (Resmî adı: Türkiye Kızılay Derneği, Türk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), Milletlerarası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi'nin temel ilkeleri olan insanlık, ayrım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Kızılayın Ozet Tarihi ozet Kızılayın Tarihcesi Kızılayın Tarihcesi Nedir kısaca Kızılayın Tarihcesi Nedir Ozeti Kızılay (Turkiye Kızılay Derneği, Turk Kızılayı olarak da bilinir, eski adı Hilali Ahmer Cemiyeti), 11 Haziran 1868 tarihinde Osmanlı MecrUhUni Askeri Muavenet Cemiyeti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Turk Kızılayı Kuruluş Tarihi Turk Kızılayı “insanlık, ayrım gozetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, hayır kurumu niteliği, birlik ve evrensellik cercevesinde calışan bir yardım kuruluşudur Kızılayın kuruluş tarihi biraz karışıktır Aslında 1865 yılında Osmanlı hukumetinin I Cenevre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Depremde Bize Yardım Eden Kuruluşlar Nelerdir Depremde Yardım Eden Kuruluşlar AKA Arama Kurtarma Araştırma Derneği AKA ağırlıkla mimar ve inşaat muhendislerinin oluşturduğu, yapı kimyası ve fiziği konusunda tecrubesini, kurtarma deneyimlerinin yanı sıra bilgilerini paylaşmayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,497Konular
981,905Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt