Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Kızılay'ından Yemen'deki göçmenler için gıda yardımı

Türk Kızılay'ından Yemen'deki göçmenler için gıda yardımı
0
131

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68

Türk Kızılayı, Yemen'de mağdur durumda olan iç göçmenler için azık kolisi yardımında bulundu.

Türk Kızılayı mazlumların umudu olmaya devam ediyor. Yemen'in güneyinde bulunan Aden ve Lahic kentlerinde yaşayan iç göçmenlere, Kızılay tarafından 813 kolilik besin yardımı yapıldı. Yemen Kızılayı Aden kenti sorumlusu Ahmed Nasr, yaptığı açıklamada; Türk Kızılayından övgüyle kelam etti. Nasr, Türk Kızılayına, Türk hükümetine ve halkına desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

xQYf9_1562309416_3102.jpg

Similar threads

Türk Kızılayı, Yemen'de mağdur durumda olan iç göçmenler için gıda kolisi yardımında bulundu. Türk Kızılayı mazlumların umudu olmaya devam ediyor. Yemen'in güneyinde bulunan Aden ve Lahic şehirlerinde yaşayan iç göçmenlere, Kızılay tarafından 813 kolilik gıda yardımı yapıldı. Yemen Kızılayı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Hayırsever Türk halkının yardım elini dünyanın dört köşesine ulaştıran Türk Kızılayı, şimdi de Afrika’ya insani yardım ulaştırabilmek için bir kampanya başlattı Özellikle son yıllarda gerçekleştirdiği yurtdışı insani yardım çalışmalarıyla, sadece ülkemizin değil uluslararası kamuoyunun da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
MHP Genel Lideri Devlet Bahçeli, "Demir tavında dövülür, toprak tava gelince ekilir, vakti okuyan, çağı yorumlayan, tohumu çatlatan, filiz filiz büyüyüp, dalga dalga yayılan bir fikrin önünde de hiçbir muzır ve muhalif güç duramaz. Düşmemizi bekleyenler Allah’ın müsaadesiyle kurumuş ağaca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kuran'da Gelecekten Haberler ? Her şey Kur'anda var mı? Tabiatında gerçeğe ulaşma meyli olan insan, bu meylin tahrikiyle, akan sular misali hakikat okyanusuna ulaşmaya çalışır. Bu çalışmasında göz kulak gibi tecrübelerinin ve bu tecrübelerini değerlendiren aklının çok büyük önemi vardır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
268
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,010Kullanıcılar
yuwywhyqyqySon üye
Üst Alt