Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk Kızlarının Özellikleri

Türk Kızlarının Özellikleri
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Türk Kızlarının Özellikleri ) brad pitt, leonardo di caprio,vs gibi tanımadığı insanlara aşık olurlar 2) cafcaflı markası we fiyatı 100 m öteden emin olan castayakkabıların içine kot pantolonun paçasını sokar we herkesin onlara beğeniyle baktığını zannederler 3) dış görünüşe değil iç görünüşe önem werdiklerini söyleyip karşılarına çıkan birincil yakışıklı we mankafa erkeğe aşık olurlar 4) onların önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur ayakkabının markası,pantolonun markası,gömleğin markası, beyin 5) kendilerini dünyanın en güzel kızı zannederler we bunu çewreye hissettirmeye çalışırlar 6) bayan hakları diye çığırırlar fakat millet kuruluşlarında en seri onların işi görülür 7) aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy çuuuooookkkk tııııaaaattttllııııaaaaagibi angutça bir hitabe dilleri wardır 1549158490 1549158490 turkkizlarininozellikleri5c56485f6f03fturkkizlarininozellikleri5c56485f6f03f http:wwwsiirdostucommodulesForumsimagessmilesiconcoolgif en patatesleri internete girince ortamın şahı padişahı claudia schifferi olur 9) onlara göre paran olduğu sürece adamsındırparasız erkek ölü erkektir 10)poposunu açıkta bırakan bodyler giyip gün boyu çekiştirirler ya görünmesini istemiosan giyme!bu ne pehriz bu ne lahana turşusu 11) edep yerlerine kadar görünecek kıyafetler giyip erkekler sapık, bakıyorlarderler ya peki senin açık giyinmekteki amacın ne?göstermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun sende teşhircisin ona bakarsan 12) bir erkek kötü 1 şey yaptığında erkek diilmi hepsi benzerderler bende geçen sokakta yaşam kadını gördüm napiim acilen bayan yok mi hepsi benzer mı diyeyim? aynı mantık ona bakarsan 13) mesajlarında canım,şekerim,1 tanemgibi sıfatları resmi oldukları kişilere yazar, sonrada umut wermedim ki bendiye zeytinyağı moduna geçerler 14) erkeğin yaptığı her işe ben de yaparım ne farkım wardiye atlarlar 15) sokakta bağıra bağıra anıra anıra gülerler we siz ona kınayarak baktığınızda siz geçene kadar durup siz geçer geçmezkikikikiiikklkkkiikkldiye bağırırlar 16) kot pantolonu çizmenin içine sokup şebek olurlar 17) duwarlarına gökhan özen posterleri yapıştırıp aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğdiye arkadaşlarıyla ayin yaparlar 1 1 plaza topuk giyip yürürken yao ming olurlar yürüyemiyosan giyme ya alla alla 19) gitar(oysa ben çalıyorum), bağlama vs çalan erkeklerin dibine girip bir o yandan bir bu yanlamasına kafa sallayarak yavşarlar 20) yüzlerini fondotene ruja carta curta bularlar 21) sınıfta ağlayıp sızlarlar nedensiz yere 22) ay arabeskmi dinliyosun iiğğğğğğwweeeennnnççdiyip bilgisayarlarında ibrahim tatlıses'in bütün albümlerini bulundururlar 23) seninle mesleğin,araban,okulun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber olabilirler karakterin we beynin hariç 24) 1 birayla ayyaş olup geceyi mahwederler 25) mektep eteklerini kısaltırlar :kapiş::kapiş::kapiş::kapiş::kapiş::kapiş::kapiş::kapiş::kapiş:  

858,505Konular
982,791Mesajlar
33,075Kullanıcılar
Üst Alt