Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk kuaför Jennifer Lopez’in dikkatini çekti!

Türk kuaför Jennifer Lopez’in dikkatini çekti!
0
37

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
turk_kuafor_jennifer_lopezin_dikkatini_cekti_1618038874_1895.jpg

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Jennifer Lopez, şimdiye kadar birçok ünlü ismin saçlarını yapan saç tasarımcısı Mehmet Karadağ'ın peşinde.

Müzik sektörünün olmazsa olmazı sahne şovları, dans gösterileri kadar makyaj ve saçla da görsel şölen sergiliyor. Türkiye'de onlarca sanatçının saçlarını emanet ettiği ünlü saç tasarım sanatçısı Mehmet Karadağ'ın ünü yurt dışına kadar uzandı. Mehmet Karadağ'ın yaptığı saçları beğenen ve kendi saçlarını yapmasını istediği öğrenilen Jennifer Lopez, menajerlik firması aracılığıyla Karadağ'a haber yolladı.

2nfPR_1618038881_2161.jpg

22 yıllık meslek hayatında milyonlarca saç tasarımı yapan Karadağ, "Dünyaca ünlü bir isimden böyle bir teklif gelmesi beni onure etti. Her zaman yaptığım işi sanat olarak gördüm. Yaptığınız tasarımın sonunda kişinin yüzüne, görünümüne bambaşka bir yorum katmak gerekiyor. En önemlisi ise kişinin kendini mutlu hissetmesi ve kendine en uygun saça kavuşması. Saç ciddi bir tasarım gerektiriyor. Birçok yurtdışı projesinde Saç Tasarım Sanatçısı olarak görev aldım lakin Jennifer Lopez'in dikkatini çekmek beni ayrı bir gururlandırdı" dedi.

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt