Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türk Sinemasından Komik Replikler :)

Türk Sinemasından Komik Replikler :)
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Türk Sinemasından Komik Replikler komik replikler en gülünç replikler replik replikleri Çocukluğumda gayet önemli ve hoş gelirdi böyle şeyler arkadaşlarım ama şu anda okudukça gülesim geliyor İşte karşınızda Komik Türk Sineması Replikleri 1549143710 1549143710 turksinemasindankomikreplikler5c560ea2b8072turksinemasindankomikreplikler5c560ea2b8072 turksinemasindankomikreplikler5c560ea2b8072 Guzel oldugunuz değin kustahsiniz da Annecigim ben bu amcayi cok sevdim Ona baba diyebilirmiyim? Bana annemi yeniden anlatir misin babacigim? Senin annen bir melekti yavrum Neden agliyorsun annecigim? Hayir yavrum aglamiyorum Gozume toz kacti Benim de senin yaslarinda bir oglum vardi evladim Seni sevmiyorum seninle oyun oynadim bunu anlamadin mi hala ( Aktor ya da aktrist amansiz bir hastaligagenellikle ince hastaliga tutuldugu süre sevgilisine soyledigi ilk cumle) Annen sen dogarken oldu yavrum N'olur gercegi soyleyin doktor yasayacak miyim? O kizla evlenirsen seni mirasimdan yoksun evlatliktan men ederim Nayir Necla n'olamaz Hayir siz kovmuyorsunuz ben vazifemden istifa ediyorum Tanrim bu fotoğraf bu fotoğraf Ben fakir bir gencim sen ise zengin bir fabrikatorun kizisin Biz ayri dunyalarin insaniyiz Aman tanrim goremiyorum Goremiyorum Kor oldum Goruyorum Goruyorum Evlenince pembe pancurlu bir evimiz olacak Aman Allahim ne değin mesudum Hayir Durun! Kemal sucsuzdur Aradiginiz suclu benim ! Bizim bu dunyada yasamaya hakkimiz yok mu be egemen bey abicim Ha? Bu ses Bu ses Olamaz git Git buradan Vucuduma sahip olabilirsin lakin ruhuma katiyen Ustlendigin vazife cok muhim Kemal bu gorevi layikiyla yapacagindan eminim Ben kor bir gencim hayatimi keman calarak kazanirim Rica ederim duygularimla oynamayin Sen arkadasimin askisin Sizi ebediyete değin bekleyecegim Lutfen haddinizi biliniz Metanetinizi muhafaza ediniz Tanridan umit kesilmez Tanrim ne kadar bedbahtim Bana yillar once cilgincasina sevdigim bir kadini hatirlattiniz Babanin kanini yerde koma ogul Iste bana yazmis oldugun ask doymuş mektuplar Meger hepsi yalanmis Al bunlari Hayir Tamer Olaylar sandigin gibi degil Fakirsin sen Fakir Yoksul Beni paranla satin alabilecegini mi sandin? Bu resimdeki amca kim anne? Sen kac yigidim ben onlari oyalarim Hayir Hayir Tertemiz hislerimle oynadin benim Biliyordum Olmedigini biliyordum Rifat Oh ne saadet Yaa Justinyanus iste buna Osmanli tokadi derler Yettim yigidim Yavrum Istanbul sana neler etmis? Saadet batmış yuvamiza kara bir golge dusurdun Bizim gibi millet serefleri icin yasarlar namuslari icin olurler Lakin sen bunu anlayamazsin Ben artik yarim bir insanim Cocugumun ameliyat parasi icin yaptim herseyi Aglamak istiyorum Aramak ikimizde ayni kadini sevdik Olmadi Neriman yapamadim Seni unutamadim Ben sirtimda tas tasir yeniden seni okuturum yavrum Soyleyemedim anne babamin simitci oldugunu tekrar soyleyemedim ! Son nefesimde herseyi itiraf etmek istiyorum Katil benim Seslenmek askimiz bir yalandi Parayla saadet olmaz evladim bunu sakin unutma Tanrim niçin niçin ben! N'allahimsen sen bu ses n'olamaz **  

858,466Konular
981,158Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt