Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turk Tarihinde İlk Medrese

Turk Tarihinde İlk Medrese
0
127

Similar threads

Türk Tarihinde Ilk Medrese Türk Tarihindeki Birincil Medrese Türk tarihinde ilk medrese Karahanlı'lar vaktinde yapılmıştır *
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Malazgirt Savaşı'ndan sonra Alparslan, komutanların Anadolu'nun fethi icin gorevlendirmiştir Bu durum Anadolu'daki beyliklerin kurulmasını sağlamıştır Anadolu'da kurulan ilk Turk beylikleri ve tarihleri şoyledir Saltuklular (10721202) Erzurum Ebul Kasım Saltuk Danişmentliler (10801178)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Gok Medrese (Sivas) Yapılış Tarihi 1271 Bani Sahip Ata Ali b Huseyin Anadolu Selcuklu Sultanı IVKılıcarslan ’ın oğlu IIIGıyaseddin Keyhusrev doneminde Sahip Ata Ali b Huseyin tarafından yaptırılmış olan bu eser sanatsal değeri oldukca yuksektir Medrese bugun kale olarak bilinen toprak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Cumhuriyetten Once Hangi Eğitim Kurumlar Vardı Cumhuriyetten Onceki Eğitim Kurumları Osmanlılar doneminde eğitim ve oğretim, medrese denilen okullarda yapılırdı Halk yeni bir din olan İslamiyeti oğrenebilmek icin; ağırlıklı olarak dini derslere verilirdi Turk Ulusu, 10 yuzyılda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Turk Tarihinde ki İlk Sultan Unvanı hakkında bilgi Turk Tarihinde İlk Sultan Unvanını kim almıştır Turk tarihinde ilk sultan unvanı Abbasiler Tarafından Gazneli Mahmut'a verilmiştir
Cevaplar
0
Görüntüleme
401
858,467Konular
981,168Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt