Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

türk uyarlaması

türk uyarlaması
0
44

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
türk uyarlaması Türk uyarlaması inanılmaz olmuşturkuyarlamasi5c5622ede00f3alt ;) Wink ;) Holywood'un yüzlerce kere işlediği; 'uçakta pilotlar ölür veya bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir' klişesinin uyarlanmış hali ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya aloo, aloo, abi ben kamil koc istanbulankara otobüsünden arıyorum kaptan molada içkiyi pozitif kaçırdı nasıl olursa olsun, uyuyor hemen evlat ağırbaşlı ol, asistan orda mı? hayır, otobüste yok, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim değil! tamamlanmış evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız derhal şoförü yavaşça koltuktan yandan çek, sen oturacaksın onun yerine ama onu yanlamasına çekersem düşer, kendinde değil! düşsün pezevenk! oraya senin oturman gerekli tamam, oturdum acilen ne yapmalıyım? direksiyonu tut, ne çok sıkı ne fazla gevşek tuttum fazla eğlenceli görünüyor ehu evlat, önemli ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde şu anda ayaklarının olduğu bölgede 3 adet pedal var en sağdaki pedal gaz pedalı, ona hiç dokunma ,, soldaki Debriyaj pedalı ona da şimdilik dokunma ortadaki pedal, fren pedalı onu yavaş yavaş pompala aracın hızı azalacak göreceksin , bu vesileyle gözünü yoldan ayırma şu anda; önündeki panelde bir fazla gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor orda? bismillahirrahmanirrahim hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Sürat göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun? sıfır nasıl sıfır? tedbirli bak sıfır, gerçekte sıfır ölecek miyiz? otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli! duruyooor kalk sit tir git eşşoğlueşşek! bize de panik yaptırdın Sürücü uyanınca devam edersiniz turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:turkuyarlamasi5c5622ede00f3alt :p Stick Out Tongue :piha:  

858,467Konular
981,170Mesajlar
29,538Kullanıcılar
buraksenSon üye
Üst Alt