Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türk zırhlı araçları Avrupa pazarında boy gösterecek

Türk zırhlı araçları Avrupa pazarında boy gösterecek

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
Türk savunma endüstrisi bünyesinde geliştirilen ve ihraç edilen zırhlı araçların Avrupa'da yeni ülkelerin kullanımına sunulması amacına hakikat adım adım yaklaşılıyor.

Similar threads

Daha evvel savunma endüstrinde üretim alanı kısıtlı olan ve eksiklerini gidermek için başvurduğu noktalardan sağlıklı cevap alamayan ülkemiz, ulusallık ve yerlilik atılımını devreye soktu. Alt yapı yatırımları, Ar-Ge çalışmaları ve takviyelerle girdiği alanda artık savunma araçlarımızı üretir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Gurur kaynağımız Türk savunma endüstrisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden Nurol Makina'nın zırhlı araçlarını seçen memleketlere bir yenisi daha eklendi. Ordusunun teknolojik donanımlarını revize ederek üst seviyeye taşımak isteyen Macaristan Türk zırhlısı Ejder Yalçın'ı tercih etti! AB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Türk mühendisleri geliştirdikleri yüksek hareket kabiliyetli, son tasarım ve teknolojiye sahip araç ile güvenlik güçlerine mayına karşı tam koruma sağlıyor FNSS Proje Satış Müdürü Ceyhun Süer AA muhabirine yaptığı açıklamada, şirket olarak yüksek hareket, koruma ve yük taşıma potansiyeline...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bilindiği gibi tanklar ve diğer zırhlı araçlar savaş meydanlarında aktif bir şekilde yer aldığından beri savaşlar çok daha farklı bir boyutta seyretmeye başlamıştır 20 yüzyılda yaşanan kanlı savaşlar ve gelişen teknoloji , zırhlı araçların da ciddi bir çıkmazla karşı karşıya kalmasına yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Dünyanın en prestijli savunma sanayi listesi olarak kabul edilen “Defense News Top 100”de yer alan Türk şirketi sayısı 7’ye yükseldi. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, “4 yıl önce listede 2 şirketimiz yer alırken bugün sayının 7’ye yükselmesi bizi son derece mutlu etti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,919Kullanıcılar
dgn190727Son üye
Üst Alt