Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkan Şoray'a ne oldu? Kızı Yağmur Ünal açıkladı...

Türkan Şoray'a ne oldu? Kızı Yağmur Ünal açıkladı...

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
turkan_soraya_ne_oldu_kizi_yagmur_unal_acikladi_1651920236_4372.jpg

Kuruçeşme'de objektiflere yansıyan Yağmur Ünal, basın mensuplarına annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Yeşilçam'ın Sultanı Türkan Şoray ile kızı Yağmur Ünal sosyal medya gündeminden düşmüyor. Türkan Şoray'ın Cihan Ünal'dan olan kızı Yağmur Ünal, önceki gün Nişantaşı'ndaki bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden 37 yaşındaki Yağmur Ünal, "Arkadaşımın doğum günü vardı, onun için geldim." dedi.

Tl1on_1651920318_945.jpg

Oyunculuk deneyimi de yaşayan Yağmur Ünal’a muhabirler, "Oyunculuğu tamamen bıraktınız mı?" sorusunu yöneltti.

Ünlü isim, konuyla alakalı, "Ben oyuncu değilim ki... Sadece bir kere oynadım, yapım tarafındayım ben. Hatta yaz sezonuna yeni bir dizimiz başlayacak, onunla uğraşıyorum. Diğer dizimiz de sezon finali yapacak." açıklamasını yaptı.

"ANNEMİN SAĞLIK DURUMU GAYET İYİ"

Gazetecilerin, "Anneniz Türkan Hanım’ın sağlık durumu nasıl? Beraber bir tatil planınız var mı?" sorusuna ise Ünal, "Annem gayet iyi. Bizim dizimiz başlayacağı için 1-2 günlük kaçabilirim sadece ama annem yazın tatile gidecek. Yer henüz belli değil, tatil için yer bakıyoruz." cevabını verdi.