Türkan Şoray'ın hayran olduğu erkek kim Sultan hangi aktöre hayranmış bakalım 1548617868 1548617868 turkansorayinhayranolduguerkekkim5c4e08903ab98turkansorayinhayranolduguerkekkim5c4e08903ab98 http:staticguncelnetarchive8721ndKyw6w2AjL 'Işıltılar' programına, Bodrum'da çekimleri süren Vurgun dizisinin setinde konuşan Türkan Şoray, Âlem Ünal'dan ayrıldıktan sonra evlenmeyi düşünmesine karşın uygun birisi çıkmadığını açıklama etti Çocuk güzel bir şey Ben de isterdim gerçekten bir, iki çocuğum daha olsundiyen Türkan Şoray, evlenme konusunda ise yaşı nedeniyle çok ince eleyip dokuduğunu ve aradığı türde birisinin de karşısına çıkmadığını belirtti 'GÖREYİM BAKIYIM GÖZLERİNİ' Aşk dünyanın en güzel şeyidiyen Şoray, meşhur Hollwood yıldızı Kevin Costner'a olan hayranlığını da şöyle anlattı: Bana daima sorarlar en beğendiğiniz erkek kim diye Derhal Kevin Costner diyorum Bütün benim tipim, böyle açık gözlü falan Çok harikulade, müthişSpiker Tahire Demircan'ın 'Keşke geldiğinde tanıştırsaydık' sözü üzerine Şoray, Gelecek mi bir daha? Evet o süre bir görüşmek isterim açıkçası Göreyim bakalım gözlerinidedi