Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkan Şoray'ın şarkıcı kız kardeşi Nazan Şoray göl evi için kesenin ağzını açtı!

Türkan Şoray'ın şarkıcı kız kardeşi Nazan Şoray göl evi için kesenin ağzını açtı!
0
45

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95
turkan_sorayin_sarkici_kiz_kardesi_nazan_soray_gol_evi_icin_kesenin_agzini_acti_1621252676_8652.jpg

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ın şarkıcı kardeşi Nazan Şoray aradığı evi Ohio'da buldu.

Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray'ın şarkıcı kardeşi Nazan Şoray aradığı evi Ohio'da buldu. Nazan Şoray, Cleveland şehrinde bulunan ve göl kenarında konumlanan evi çok beğenince kesenin ağzını açtı. 1889 yılında inşa edilen eve 1 milyon dolar ödeyen Nazan Şoray, 7 odası, 2 salonu ve 3 banyosu bulunan, ayrıca özel bir rıhtımı da olan göl evinde misafirlerini ağırlayacağı günü iple çektiğini söylüyor.

Nazan Şoray, "Göl evi beni çok dinlendiriyor. Pandemiden kaynaklı tercih ettim bu yatırımı. Şimdi gidemiyorum ama en yakın zamanda gidip uzun süre kalacağım" dedi. İşte Türkan Şoray'ın kız kardeşi Nazan Şoray'ın milyon dolarlık göl evi...

q5yPG_1621252834_1542.jpg

Yapımcı Yağmur Ünal'ın, annesi Türkan Şoray ile yaşadığı Çubuklu'daki villası görenleri büyüledi. Ünal'ın 2016'da taşındıkları havuzlu, Boğaz manzaralı, bahçeli villa 4 katlı ve 420 metrekare. İkinci kat Türkan Şoray, üçüncü kat ise Yağmur'a ait.

GRljw_1621252916_7875.jpg

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt