Türkçe ile bir ülkede Türkçe makaleler Türkçe ile uzaktan 12 çocuklarıyla bir kral ve Kraliçe yaşıyormuşBu, 12 çocuk, 11 erkek ve bir kızO genç deBirlikte ebediyen mutlu yaşadılar, fakat bir gün Kraliçe ölmüşKraliçe sevdikleri için çok üzgündülerBir yıl sonra, Kral evlenmek Krallık daha sorduSonunda kabul ediyor ve evleniyorlarAma yeni Kraliçe bir cadı olduğunu ve başından d,e çocukları fazla severdiEğer Kral kalede olsaydı, sana iyi davrandılar, lakin eğer orada değilse, kötü beahndelteBir gün Kral ava gitmişGibi cadı Kuğu içine çocuklar döndüGenç kuğular uzak başlarına Gümüş taç ile uçtuOna cadı Kral geri geldiğinde d, eJungen öteki ülkelerden öğrenmek Wolter biliyor ve gittiler o yüzden,dediKral garip buldum;onun ve kızı Elisa fazla üzüldün Kraliçe orada değildi, Üvey anne bastığında, Elisa ve çığlık attıElisa gün gün, ve çamaşır suyu için daha ince olduDevam edecek ve diğer ırk gereken Kraliçe krala söylemişÇok can sıkıcı olmasına rağmen Kraliçe haklıydı ve Elisa sürdürmek göndermek istedi,Kral düşündüm Elisa kabul etti, ve bununla beraber insanları tanımak için yolu öğrenmek istedimBir Koç ile devam ettiAma fena Kraliçe ormanda arabacı Elisa emrettiKötü arabacı ormanda yalnız Elisa bıraktı ve uzaklaştı Korku içinde wienen vardı ve başladıOrman bitki ve hayvanların gıda bulmak için takviye ettiEve nşcht ve yıllar bulabilirsin, lng ormanda yaşamak zorunda kalacakHer gece kardeşlerini düşünerek ağladıBir gece rüyasında güzel bir Peri geldi ve ona ormandan nitelendirdi Ertesi Sabah, bu birlikte çay gezisi için gittiGünün sonunda, nehrin denize mğndete bir plaj,tarakOrada, 11 white springs buldularAniden duydum ve Güzel görünüyorlardı,uçtuKuğular başlarına Gümüş Kronnen vardıOna uçtularGüneş unda gitti gibi, kuğular 11 genç Adam döndüUzun bir vakit olmasına rağmen, Elisa yine kardeşleri olmuşturMutluydunBüyü erzähtenGüneş doğduğunda, insanlar kaba kuğular yapıldı