Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Türkçe yama hakkında yardım???!!!

Türkçe yama hakkında yardım???!!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bu konu hakkında araştırma yaptım ve bişey elde edemedimsizlere bir sorum olacak sorum şu
Oyunlara türkçe yama nasıl yapılıyo programla yapılıyosa hangi programla yapılıyo? (mümkünse adı) örneğin need for speed carbon üzerinden anlatırsak nasıl olacak (oyunda gelen mesajlar nasıl türkçeye çevriliyo)

Similar threads

Sa Arkadaşlar Ben Pcme Need for Speed Underground 2 Yükledim Türkçe Versiyonu AMa ben Uyuz oluyorum Türkçeye İngilizce Yapmak İstiyorum Nasıl Yapıcam Yardım Eden Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Selamın Aleyküm benim bi sorum olacak sizlere Gecenlerde arkadasımla birlikte need for speed underground 2 yi multiplayer olarak oynamak istedik her ikimizde farklı yerlerde oldugumuz icin hamachi programına başvurduk hamachi diye bir program buldum kurduk serverimizi yaptım ve arkadasıma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İndex içinde aramak isteğiniz konuya kolayca ulaşabilmek için klavyenizden CTRL+F tuşlayarak aranan anahtar kelimeyi giriniz Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Counter Strike Hileleri SpellForce Patch??? bunu bulabilen varmı okey hk medal honor alient hakkında Soldat 12 mynet tavla pandemonium DEAD MANS HAND cd keyi lazım acil oyun cokkkkk manyak ! colin mcrae 4 cheat codes generator Aliens vs Predator 2 yardım !!! hidden and dangerous deluxe cheat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
need for speed underground 2 hileleri hakkında bir sorum olacak Neede for speed underground hileleri nasıl yapılıyor ve bu aldanma kodları nereye yazılıyor ancak işlesin ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt