Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkcell Paycell uygulamasında kripto para dönemi

Turkcell Paycell uygulamasında kripto para dönemi
0
50

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
turkcell-paycell-kripto-para.jpg

Türkiye’de çevrimiçi ödeme sistemleri konusunda kullanıcılar tarafından tercih edilen uygulamalardan olan Turkcell Paycell, kripto para alım satım özelliği sunmaya başladı.

Turkcell ve Paycell’den henüz resmi açıklama gelmese de uygulama içerisinde Dijital Varlık Al/Sat bölümü eklendiği görülüyor.

Paycell ile kripto para alınabilecek

Bitcoin, Ethereum, Stellar Lumens, Litecoin ve Bitcoin Cash desteği gelen Paycell uygulamasında, kripto para alım satımı an itibarıyla yapılabiliyor. Bu işlemi gerçekleştirmek için bazı kimlik doğrulama adımlarını tamamlamanız gerekiyor.
turkcell-paycell-uygulamasinda-kripto-para-donemi.png
Bilindiği üzere Turkcell’in çoğunluk hissesi şu an Türkiye Varlık Fonu’nda bulunuyor. Devletin ortak olduğu bir şirketin kripto para alım satımına destek vermesi, yakında bu işlemlerin çok daha geniş çevrelerde görmemizi sağlayabilir.
turkcell-paycell-uygulamasinda-kripto-para-donemi.jpg
Son dönemde Dogecoin’in de aralarına katıldığı BTC, ETH, LTC ve BCH gibi kripto para alım satımlarına destek veren uygulamalar da arttı. Ülkemizde kullanılamayan PayPal ödeme sistemi de kripto para alım satım ve muhafaza etme özelliğini geçtiğimiz günlerde kullanıma suınmuştu.

Similar threads

Türkiye’nin en değerli operatörlerinden birisi olan Turkcell’den değerli bir adım geldi. Turkcell’in uygulaması Paycell ile artık kripto para alım satımı yapmak mümkün olacak. Şimdi resmi bir duyuru olmasa da Paycell uygulamasına girildiği vakit kullanıcılar Dijital Varlık Al/Sat menüsüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kripto para topluluğu Ripple ile SEC'in davası ve Bitcoin'in bir anda yaşadığı sert düşüşle çalkalanırken, Türkiye'de bu mevzuyla ilgili çok dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bu gelişme kapsamında Turkcell'in taşınabilir uygulamalarından olan Paycell, kripto para alım satım sürecine müsaade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Türkiye’nin saygın operatörlerinden Turkcell’de Bitcoin ve altcoin piyasasına giriyor. Turkcell popüler uygulaması Paycell’e BTC ve altcoin alım satım özelliğini entegre etti. Son verilere göre, Turkcell Blockchain ve kripto para piyasasında en fazla patent sahibi olan şirketlerden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Özellikle pandemi devrinde meskenden çıkmaya bile çekindiğimiz bir süreç yaşadık ve bu devirde neredeyse tüm alışverişlerimizi online olarak alışveriş sitelerinden ya da taşınabilir uygulamalardan yaptık. Bu durum tüm alışveriş alışkanlığımızı değiştirdi ve taşınabilir ödeme üzere farklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Her geçen gün kullanıcı sayısını katlayarak artıran ön ödemli kartlar, klasik bankacılık hizmetlerine kıyasla çok daha esnek ve özgür yaklaşımları sunmasıyla öne çıkıyor. Biz de bu içeriğimizde şu an Türkiye’de en çok kullanılan ön ödemeli kart sağlayıcılarını sizler için derledik. Peki en iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,526Konular
981,481Mesajlar
31,439Kullanıcılar
hakan12Son üye
Üst Alt