Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TURKCELL'de Kampanya İle Müşteri Mağdur Ediliyor ( Soyuyor)

TURKCELL'de Kampanya İle Müşteri Mağdur Ediliyor ( Soyuyor)
0
91

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
TURKCELL'de Kampanya İle Müşteri Mağdur Ediliyor

Faturalı pakete geçenler aman uyarı, tasarruf edeyim derken herif için hazır kazığa benim gibi oturmayın,
Her yöne 60 dakika konuş 14 tl öde diyen Türkcell bu kampanyaya ev Türkcell kampanyası gibi kampanyaları da ekleyerek müşteriyi mağdur ediyor
Mesela Türkcell ev ucuz konuş kazığı zulada bekliyormuş bir dakika bile evi arasan 9 tl otomatik olarak hesabına tescil ediliyormuş

Türkcell her yöne 60 dakika 14 TL olan kampanyaya katıldım
14 TL yerineilk ay 44 TL ödedim İkinci ay32,5 TL ödedim Bütün bir mağduriyet tuzağına düşmüşüm meğer
Tasarruf edelim derken Türkcell batağına saplanıp kaldığımı anlayınca,

Tekrar kontörlü kusur geri döndüm ve 100 kontör yükledim Hemen de Türkcell ’den, Türkcell ’e 25 saniyede 3 kontör 32 saniyede 4 kontör gidiyor,
Tip hizmetlerini aradım, Herif hizmetlerindeki yetkili dakikada, Türkcell ’den, Türkcell ’e dakikada 480 kontör olduğunu söyledi, bende 32 saniyede 4 kontör gidiyor dedim, bana tasarruflu hitabe yapabilmem için, en az 150 kontör yüklememi söyledi,

Zaten 640 tl emekli maaşımın olduğunu bu paradan anca yüz kontör alabilecek değin bir pay ayırabildiğimi söyledim, ama onların umurunda bil değildioysa Emeklileri Siyasi iktidarın bile dikkate almadığı için emekliye fakirlik ücretini değerinde görüyor, gsm operatörleri niçin dikkate alsınlar

Vodafone gittim her yöne dakikası bir kontör kampanyasına katıldım, en azından istediğim kişiye bir kontöre ulaşa biliyorum,
Mağdur edilmemenin yolunun anında diğer bir operatöre numarayı taşımak olduğuna inanıyorum
Türkcell den son fatura 2570 tl geldi Fakat bir saatlik konuşma karşılığı 14 tl diye yaptıkları kampanya halkı blöf yapmak için kurulan tuzakmış…

Siz kurnaz olun:
Türkcell faturalı pakete geçerken konut Türkcell aboneliğiniz varsa, önce o aboneliği iptal ettirin, ki sonradan kazıklanmaktan kurtulun,
*

858,509Konular
980,818Mesajlar
30,678Kullanıcılar
sss1242Son üye
Üst Alt