Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

TURKCELL'de Kampanya İle Muşteri Mağdur Ediliyor ( Soyuyor)

TURKCELL'de Kampanya İle Muşteri Mağdur Ediliyor ( Soyuyor)
0
91

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
TURKCELL'de Kampanya İle Muşteri Mağdur Ediliyor

Faturalı pakete gecenler aman dikkat, tasarruf edeyim derken muşteri icin hazırlanmış kazığa benim gibi oturmayın,
Her yone 60 dakika konuş 14 tl ode diyen Turkcell bu kampanyaya ev Turkcell kampanyası gibi kampanyaları da ekleyerek muşteriyi mağdur ediyor
Orneğin Turkcell ev ucuz konuş kazığı zulada bekliyormuş bir dakika bile evi arasan 9 tl otomatik olarak hesabına kayıt ediliyormuş

Turkcell her yone 60 dakika 14 TL olan kampanyaya katıldım
14 TL yerineilk ay 44 TL odedim İkinci ay32,5 TL odedim Tam bir mağduriyet tuzağına duşmuşum meğer
Tasarruf edelim derken Turkcell batağına saplanıp kaldığımı anlayınca,

Yeniden kontorlu hata geri dondum ve 100 kontor yukledim Şimdi de Turkcell’den, Turkcell’e 25 saniyede 3 kontor 32 saniyede 4 kontor gidiyor,
Muşteri hizmetlerini aradım, Muşteri hizmetlerindeki yetkili dakikada, Turkcell’den, Turkcell’e dakikada 480 kontor olduğunu soyledi, bende 32 saniyede 4 kontor gidiyor dedim, bana tasarruflu konuşma yapabilmem icin, en az 150 kontor yuklememi soyledi,

Zaten 640 tl emekli maaşımın olduğunu bu paradan anca yuz kontor alabilecek kadar bir pay ayırabildiğimi soyledim, ama onların umurunda bil değildiki Emeklileri Siyasi iktidarın bile dikkate almadığı icin emekliye sefalet ucretini layık goruyor, gsm operatorleri neden dikkate alsınlar

Vodafone gittim her yone dakikası bir kontor kampanyasına katıldım, en azından istediğim kişiye bir kontore ulaşa biliyorum,
Mağdur edilmemenin yolunun derhal başka bir operatore numarayı taşımak olduğuna inanıyorum
Turkcell den son fatura 2570 tl geldi Oysa bir saatlik konuşma karşılığı 14 tl diye yaptıkları kampanya halkı kandırmak icin kurulan tuzakmış…

Siz uyanık olun:
Turkcell faturalı pakete gecerken ev Turkcell aboneliğiniz varsa, once o aboneliği iptal ettirin, ki daha sonra kazıklanmaktan kurtulun,

858,475Konular
981,252Mesajlar
29,553Kullanıcılar
yk393939Son üye
Üst Alt