Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Turkcell’in Paycell Uygulaması ile Artık Kripto Para Alım Satımı Yapılabilecek

Turkcell’in Paycell Uygulaması ile Artık Kripto Para Alım Satımı Yapılabilecek
0
60

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
turkcell.jpg

Türkiye’nin en değerli operatörlerinden birisi olan Turkcell’den değerli bir adım geldi. Turkcell’in uygulaması Paycell ile artık kripto para alım satımı yapmak mümkün olacak.

Şimdi resmi bir duyuru olmasa da Paycell uygulamasına girildiği vakit kullanıcılar Dijital Varlık Al/Sat menüsüne erişebiliyor. Bu menüde şimdilik Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Stellar Lumens (XLM), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) yer alıyor.

photo_2021-02-23-09.08.56-524x640.jpeg

Turkcell’in Paycell uygulamasına giriş yapan kullanıcılar artık anasayfada “yeni” ibaresi altında “Dijital Varlık Al/Sat” kategorisi görüyor. Bu kategoriye birinci sefer giriş yapıldığı vakit, ne işe yaradığını anlatan bir sayfa açılıyor.

photo_2021-02-23-09.10.32-387x640.jpeg

Bu sayfada ise “Dijital varlık nedir?, İnançlı, Kolay ve Süratli, 7/24” üzere başlıklarla yeni gelen özellik özetleniyor.

photo_2021-02-23-09.10.30-554x640.jpeg

Turkcell’in attığı bu adım, kripto paraların benimsenmesi ismine epeyce kıymetli olarak kabul ediliyor. Pekala siz Paycell’in bu yeni özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Similar threads

Türkiye’nin saygın operatörlerinden Turkcell’de Bitcoin ve altcoin piyasasına giriyor. Turkcell popüler uygulaması Paycell’e BTC ve altcoin alım satım özelliğini entegre etti. Son verilere göre, Turkcell Blockchain ve kripto para piyasasında en fazla patent sahibi olan şirketlerden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
Kripto para topluluğu Ripple ile SEC'in davası ve Bitcoin'in bir anda yaşadığı sert düşüşle çalkalanırken, Türkiye'de bu mevzuyla ilgili çok dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bu gelişme kapsamında Turkcell'in taşınabilir uygulamalarından olan Paycell, kripto para alım satım sürecine müsaade...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Türkiye’de çevrimiçi ödeme sistemleri konusunda kullanıcılar tarafından tercih edilen uygulamalardan olan Turkcell Paycell, kripto para alım satım özelliği sunmaya başladı. Turkcell ve Paycell’den henüz resmi açıklama gelmese de uygulama içerisinde Dijital Varlık Al/Sat bölümü eklendiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Analiz sitesi Bybt’ten alınan verilere göre Grayscale Investments son otuz gün içerisinde 97.059 Litecoin (LTC) ve 6.568.516 Stellar (XLM) daha satın aldı. Bunun dışında yeni piyasaya sürülen kripto fonları (FIL, MANA, BAT) için daha fazla coin satın aldı. Ayrıca daha fazla ETH, BCH, ZEC ve ZEN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
CoinShares’in en son fon akışları raporuna göre Bitcoin ve lider altcoin Ethereum’a tahsis edilen dijital varlık fonları büyürken, yatırımcılar, piyasayı etkisi altına alan son düşüş dalgasından etkilenmedi. Kurumlar bu altcoin projelerine yönleniyor CoinShares’in son fon akışları raporuna...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,290Kullanıcılar
ugurapo33Son üye
Üst Alt