Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Türkçemizin ilk hali, son hali ve geleceği

Türkçemizin ilk hali, son hali ve geleceği
0
132

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Türkçemizin birincil hali son hali ve geleceği
Sene: 1960
Karşıma âniden çıkınca ziyâdesiyle şaşakaldım Nasıl bir edâ takınacağıma hükûm veremedim âdetâ vecde geldim Buna mukâbil az bir müddet sonradan kendime gelir gibi oldum yüzünde beni fevkalâde rahatlatan bir gülümseme vardı Üstümü başımı toparladım kendinden belirli bir sesle 'akşamı şerifleriniz hayrolsun' dedim
Sene: 1970
Karşıma ansızın çıkınca fazla şaşırdım Ne yapacağıma karar veremedim heyecandan ayaklarım titredi Fakat fazla geçmeden kendime gelir gibi oldum
yüzünde beni rahatlatan bir tebessüm vardı Üstüme çeki harmoni verdim kendinden belirli bir sesle 'iyi akşamlar' dedim
Sene: 1980
Karşıma âniden çıkınca fevkalâde şaşırdım Nitekim ne yapacağıma hükûm veremedim heyecandan ayaklarım titredi Amma ve lâkin kısa bir vakit sonra
kendime gelir gibi oldum nitekim yüzünde beni ferahlatan bir gülümseme vardı Üstüme çeki ahenk verdim kendinden kesin bir sesle 'hayırlı akşamlar' dedim
Yıl: 1990
Karşıma pat diye çıkınca fazla şaşırdım Fenâ hâlde kal geldi yâni Lakin bu meslek bizi bozar dedim Baktım o da bana bakıyor bu meslek tamamdır dedim
Manitayı tavlamak için doğruldum güzel sanatlarla ilgili bir sesle 'selâm' dedim
Sene: 2000
Âbi onu karşımda böylece görür görmez çüş falan oldum yâni Oğlum bu iş bizi kasar dedim fenâ göçeriz dedim enjoy durumları yâni Lakin concon muyum oysa ben
baktım ama o da bana indirimli Sarıl oğlum dedim bu manita senin 'Hav ar yu yavrum?'
Sene: 2020
Ven ay vaz si hör ben çok yâni pek işte birden Off ay dont nov âbi yaa Fakat o da bana pek baktı if so âşık len bu manita 'Hay beybi' *

858,506Konular
983,023Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt